Ny "Blair Witch Project"-film på vej

Lige da vi ellers troede, at vi trygt kunne gå ud i skoven igen...

Tilbage i 1999 revolutionerede "The Blair Witch Project" gysergenren med sin (dengang unikke) found footage-æstetik, som dannede rammen om en fiktiv, men hårrejsende troværdig historie om tre amatørfilmmagere, der rejser ud i skoven for at finde en heks...

Både kritikere og biografgængere var begejstrede, og filmen – som blot havde kostet 60.000 dollars at skrue sammen – endte med at indtjene næsten 250 mio. dollars på verdensplan.

Så selvfølgelig fik gyserhittet en fortsættelse allerede året efter, men "Book of Shadows: Blair Witch 2" blev revset af kritikerne og indtjente blot 48 mio. dollars, og et reboot fra 2016 klarede sig endnu dårligere.

Det så altså ud til, at "Blair Witch"-sagaen aldrig ville blive en succesfuld franchise. Men nu skriver horror-siden Bloody Disgusting, at en fjerde "Blair Witch"-film er på vej.

Læs også: Moovy Exclusive: "The Blair Witch Project" vs. "Blair Witch": Blair-heksens genkomst

Der har floreret rygter om en ny "Blair Witch"-film i et års tid, og filmselskabet Lionsgate har altså nu hyret instruktøren Oliver Park til at lave gysersagaens næste kapitel.

Den relativt ukendte Parker har tidligere lavet horror-filmene "The Offering" og "A Night of Horror: Nightmare Radio" samt kortfilmen "Still".

Makkerparret Daniel Myrick og Eduardo Sánchez, som skrev og instruerede den oprindelige "The Blair Witch Project", er med om bord som producere.

Optagelserne til den nye (og stadig unavngivne) "Blair Witch"-film går efter planen i gang her til sommer, men en premieredato er endnu ikke blevet annonceret.

Kommentarer

Ny "Blair Witch Project"-film på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen