Ny "Dirty Dancing"-film er efter sigende på vej – og Baby vender tilbage!

Nobody puts Baby in a corner!

Tilbage i 1987 blev "Dirty Dancing" en mindre verdenssensation, som indtjente knap 220 mio. dollars på verdensplan, men blot havde kostet 6 mio. dollars at skrue sammen.

I filmen spillede Jennifer Grey en snarrådig teenagepige fra en rig overklassefamilie, Frances "Baby" Houseman, som forelsker sig i den flamboyante danseinstruktør Johnny Castle, der blev spillet af Patrick Swayze.

I slut-80'erne fik fans en kortlivet tv-serie-fortsættelse til filmen – dog uden Swayze og Grey foran kameraet – mens Swayze blot havde en cameo i den nedsablede spin-off "Dirty Dancing: Havana Nights" fra 2004.

Læs også: "Karate Kid" bliver til en musical

Men ifølge Deadline arbejdes der netop nu på en direkte fortsættelse til den oprindelige film, og Jennifer Grey er klar på at gentage rollen som Baby. Swayze døde af kræft i 2009, 57 år gammel, og der er p.t. ingen forlydender om, at man vil hyre en anden skuespiller til at spille Castle eller eventuelt bruge computerteknologi til at genoplive karakteren.

Grey vender dog ikke blot tilbage foran kameraet – hun er også med om bord på projektet som producer. Den unavngivne dansefilm vil foregå i 1990'erne.

Det er stadig ikke blevet bekræftet, at Greys dansefilm bliver en "Dirty Dancing"-fortsættelse, men Deadlines kilder afviser at gemme de stærke rygter væk i hjørnet.

Filmen skrives af Miki Daughtry og Tobias Iaconis ("The Curse of La Llorona", "Five Feet Apart"), men hverken en instruktør eller premieredato er blevet annonceret endnu.

Kommentarer

Ny "Dirty Dancing"-film er efter sigende på vej – og Baby vender tilbage!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen