Ny "Halloween" afslører rolleliste og skyder optagelserne i gang

Gyserserien vender tilbage til biograferne med en splinterny, skrækindjagende fortælling.

Den næste film i "Halloween"-franchisen har nu skudt optagelserne i gang til endnu en nervepirrende omgang med stjernepsykopaten Michael Myers. Samtidig har selskabet Blumhouse, der står bag projektet, afsløret rollelisten til filmen.

Jamie Lee Curtis spiller hovedrollen som Laurie Strode i næste kapitel – en rolle, skuespillerinden første gang gav liv til i John Carpenters originale "Halloween" tilbage i 1978. I denne ombæring bliver der tale om en direkte fortsættelse til originalen, og det kommende projekt ignorerer altså alle efterfølgerne, der i løbet af årene fulgte i kølvandet på klassikeren. Man har såmænd også fået Nick Castle – manden, der bar den kridhvide, udtryksløse maske i den første film – til igen at give den som morderen Michael Myers.

Den næste generation

Som Strodes datter Karen vil man kunne opleve Judy Greer ("Abernes planet: Opgøret"), mens Andi Matichak er Allyson, næste generation og altså Laurie Strodes barnebarn.

Matichaks Allyson-karakter vil være omgivet af en vennegruppe, som skuespillerne Virginia Gardner (Marvel-serien "Runaways"), Miles Robbins ("Mozart in the Jungle"), Dylan Arnold ("Mudbound") og Drew Scheid ("Stranger Things") tager sig af.

Instruktør David Gordon Green styrer projektet, ligesom han har været med til at skrive filmens manuskript, som er blevet til i samarbejde med den faste makker Danny McBride. Musikken står John Carpenter, som i sin tid både instruerede og lavede soundtracket til den oprindelige gyserklassiker, for. På den nye film er Carpenter ligeledes konsulent og executive producer.

På Twitter er det første billede fra settet blevet lagt ud for at markere produktionens start – du kan se billedet herunder. "Halloween" får premiere 19. oktober.

Kommentarer

Ny "Halloween" afslører rolleliste og skyder optagelserne i gang

 • ★★★★★0

  På den ene side glæder jeg mig til en ny film i “Halloween” serien, men på den anden side bryder jeg mig ikke om den model, hvor man ignorerer canon/de kapitler i serien, hvor Jamie Lee Curtis medvirker i. Og det samme gør sig også gældende for “Alien” franchisen , hvor jeg hellere så en fortsættelse til “Alien - Resurection” end, at man laver en ny film midtvejs, der ignorerer Ripleys udvikling som en slags messias figur, hvilket er helt i tråd med seriens overordnede filosofi.

  NightHawk15-01-18 19:03

 • ★★★★★0

  Jeg synes så, det er meget spændende, at man vælger en helt ny rute fra et bestemt tidspunkt i franchisen. Det giver lidt mere frihed til at skabe nogle helt nye visioner, hvor direkte fortsættelser har mere faste rammer. Håber de udnytter mulighederne mest muligt, når de gør den slags.

  David Lund15-01-18 20:13

 • 0

  Men hvis det er en direkte fortsættelse og ikke et remake, hvorfor skal den så hedde det samme? (Indsæt forvirret/fuld smiley her).

  Bony15-01-18 20:16

 • ★★★★★0

  Men hvis det er en direkte fortsættelse og ikke et remake, hvorfor skal den så hedde det samme? (Indsæt forvirret/fuld smiley her).

  Ellers er forvirringen jo ikke total!

  David Lund15-01-18 20:16

 • 0

  Fint nok at de ignorerer en masse forsættelser, men hvorfor ignorerer de også 2'eren, som fungerede rigtig fint.

  Kau15-01-18 21:09

 • ★★★0

  Men hvis det er en direkte fortsættelse og ikke et remake, hvorfor skal den så hedde det samme? (Indsæt forvirret/fuld smiley her).

  Det er nemt at se forskel det er ligesom med The Thing og The Thing :p

  MOVIE100015-01-18 21:18

 • 0

  De optagelser har nu været igang i noget tid.. så lidt mystisk! Har et billede fra oktober.

  Martinio07 18-01-18 00:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen