Ny He-Man-film har endelig fundet sin He-Man

En af de unge stjerner fra Steven Spielbergs "West Side Story" overtager hovedrollen, mens Netflix overtager projektet fra Sony.

He-Man er for nylig genopstået som tv-figur i hele to Netflix-animationsserier: Kevin Smiths "Masters of the Universe: Revelation" samt den mere børnevenlige, 3D-animerede "He-Man and The Masters of the Universe".

Du kan se trailers til de to serier herunder:

Se også: He-Man sparker røv i vild trailer til "Masters of the Universe: Revelation"

Se også: Se den kulørte og tempofyldte trailer til animationsserien "He-Man and The Masters of the Universe"

Men på det hvide lærred er det efterhånden et stykke tid siden, vi sidst har set Prins Adam og hans muskuløse, heroiske og temmelig letpåklædte alter ego: He-Man.

Visse af os har stadig en semi-masochistisk forkærlighed for at gense den gakkede "Masters of the Universe" fra 1987 med svenske Dolph Lundgren i hovedrollen, men en ny He-Man-film har ligget i støbeskeen i årtier og bl.a. haft filmmagere som John Woo og McG i instruktørstolen, før projekterne kuldsejlede.

En ny "Masters of the Universe"-spillefilm fik tilsyneladende medvind i 2019, hvor Sony Pictures både annoncerede to instruktører (Adam Nee og Aaron Nee), en premieredato (marts 2021) og en hovedrolleindehaver: Noah Centineo.

Men i 2020 blev filmen udskudt på ubestemt tid, og året efter droppede Centineo også ud af projektet, alt imens der florerede rygter om, at Sony overvejede at sælge He-Man-filmrettighederne til Netflix, som allerede arbejdede på de førnævnte animationsserier.

Se også: Se Kevin Smiths stærke reaktion på musikken til "Masters of The Universe: Revelation"

Men nu er der endelig lidt positivt nyt: Deadline rapporterer, at projektet nu officielt er blevet overtaget af Netflix, og at streamingplatformen er meget interesseret i at bygge videre på det etablerede fundament – Netflix har endda valgt at genansætte instruktørerne, brødreparret Adam Nee og Aaron Nee, og så har man også allerede hyret en ny skuespiller til rollen som He-Man.

Det bliver 27-årige Kyle Allen, der for nylig spillede et medlem af Jets-banden i Spielbergs "West Side Story", som skal spille filmens hårdtslående helt.

I en udtalelse fastslår filmens producere – Todd Black, Jason Blumenthal og Steve Tisch – at de ikke blot har arbejdet på projektet i 14 år, men at filmen også vil fortælle sin helt egen, enkeltstående fortælling inden for kildematerialets kulørte univers.

I år er det 40 år siden (jøsses!!), at He-Man-actionfigurerne for første gang så dagens lys. Året efter begyndte den håndtegnede tv-serie om He-Man og Co. i det magiske rige Eternia: "He-Man and the Masters of the Universe".

Nee-brødrene har skrevet manuskriptet til den nye "Masters of the Universe" sammen med David Callaham ("Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", "Wonder Woman 1984"). Det vides endnu ikke, hvornår filmen omsider går i produktion eller udkommer på Netflix.

Vi ved heller ikke, hvem der skal spille He-Mans ærkefjende, Skeletor, i det kommende fantasy-actionbrag, men vi krydser naturligvis fingre for, at Netflix giver David Harbour ("Stranger Things", "Black Widow") et kald (spring evt. 7.25 ind i videoen):

Kommentarer

Ny He-Man-film har endelig fundet sin He-Man

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen