Ny "Ms. Marvel"-serie præsenterer MCU's første muslimske superhelt

Marvels nye superhelt er en 16-årig muslimsk pige.

En tv-serie baseret på superheltinden Ms. Marvel er på vej til Disneys nye streamingtjeneste, som blev annonceret på musehusets store konference D23. Hovedkarakteren vil være Kamala Khan, som er den første muslimske superhelt i Marvels kartotek.

Serien bliver produceret af Marvel Studios og vil være en del af MCU's nye serieunivers sammen med de seks andre serier, der er blevet annonceret og inkluderer "The Falcon and the Winter Soldier", "WandaVision", "Loki", "Hawkeye", "Moon Knight" og "She-Hulk".

Se også: Bedste film i Marvel Cinematic Universe - fase 3?

Navnet Ms. Marvel har en lang historik i tegneserierne og var oprindeligt tilknyttet Carol Danvers, som vi i dagens MCU kender som Captain Marvel, spillet af Brie Larson. Kamala Khan, tegneseriernes nuværende Ms. Marvel, er en muslimsk-amerikansk teenager, der bor i New Jersey og har en evne som shapeshifter.

Endnu mangler en skuespillerinde at blive castet i hovedrollen, men komikeren Bisha K. Ali skal angiveligt være forfatter og showrunner på "Ms. Marvel".          

Kommentarer

Ny "Ms. Marvel"-serie præsenterer MCU's første muslimske superhelt

 • ★★★★0

  Jeg har læst en lille del af tegneserieudgaven og hvad jeg har læst, er virkelig godt. Den gav mig associationer i retning af den bedste tænkelige udgave af en teenage Spider-Man, med alle de problemer der følger med at være en teenager, blandet med de problemer, der følger med dels at være en pige og i en muslimsk familie, eller en hvilken som helst religiøs/traditionsbunden familie, hvor der stilles en del krav til det kvindelige køn.

  Bruno27-08-19 12:44

 • ★★★0

  Jeg kender intet til Kamala Khan udgaven af Ms. Marvel, så det vil jeg se frem til med et åbent sind og håbe på at blive positivt overrasket.

  Det jeg dog personligt synes er mest interessant i det nye line up af serier er, at der kommer en "Moon Knight" serie. Det bliver sgu spændende at se hvordan, at de vil håndtere den karakters temmelig syrede personlighed og ofte bizarre univers. 

  NightHawk27-08-19 14:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen