Ny "Red Sonja"-film finder sin Sonja

Forhåbentlig får den rødhårede og frygtindgydende krigerlegende snart den film, hun fortjener.

Så er der godt nyt til fans af den ikoniske fantasy-kriger Red Sonja, der oprindeligt blev skabt til Marvels "Conan the Barbarian"-tegneserier af Roy Thomas og Barry Windsor-Smith i 1973.

En helt ny fantasy-film om den temperamentsfulde og drabelige kriger er nemlig i støbeskeen, og nu er hovedrolleindehaveren så fundet.

Rollen som Red Sonja skal spilles af Hannah John-Kamen, der blandt andet er kendt fra Marvels "Ant-Man and the Wasp" og HBO-serien "Brave New World". Det bekræfter The Hollywood Reporter.

Læs også: Edgar Wright laver ny filmatisering af Stephen Kings "The Running Man"

Den nye film skal instrueres af Joey Soloway ("Transparent"), som også har skrevet manuskriptet i samarbejde med Tasha Huo. Sidstnævnte skal i øvrigt producere Netflix' kommende "Tomb Raider"-animationsserie. 

Red Sonja-karakteren har ved en enkelt lejlighed optrådt på biograflærredet. I 1985 udkom Richard Fleischers knap så vellykkede sværd-og-trolddom-epos "Red Sonja" – med den danske titel "De frygtløse" – hvor danske Brigitte Nielsen gav den i rollen som den handlekraftige og stærke kriger.

Her spillede Nielsen blandt andet over for selveste Arnold Schwarzenegger, men lige lidt hjalp det. De fleste var nemlig enige om, at filmen var en forspildt chance, men det kan den nye udgave forhåbentlig råde bod på.

Den nye "Red Sonja" har endnu ikke fået en premieredato. 

Kommentarer

Ny "Red Sonja"-film finder sin Sonja

 • ★★★★2

  Endelig et remake af en dårlig film med stort potentiale! Selvom den nok tager udgangspunkt i en helt anden historie fra tegneserierne. Så skal Schwarzenegger bare time det med sin efterfølger til Conan, som jeg efterhånden ikke tror så meget på længere.

  David Lund 6-05-21 10:05

 • ★★0

  Hannah John-Kamen... jeg ku' godt.

  Essal 6-05-21 15:51

 • ★★★0

  King Conan.....suk.....

  Gasivodo 7-05-21 01:50

 • 0

  Well, den skal ha' en chance - når (hvis?) den kommer...

  kodor 7-05-21 08:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen