Ny "Unhinged"-plakat tager pis på "Tenet"

Thrilleren med Russell Crowe er en af de få film, der konkurrerer med Christopher Nolans "Tenet" om biografpublikummet i USA.

En tredjedel af USA's biografer er stadig lukkede p.t. på grund af coronavirussens udbrud. Derfor er de fleste af årets nye film blevet udskudt, fordi filmselskaberne er bange for at miste penge, men et par film kan dog ses p.t. i USA's biografsale.

Christopher Nolans sci-fi-thriller "Tenet" og Russell Crowe-thrilleren "Unhinged" forsøger at lokke USA's biografgængere tilbage til biografmørket, og PR-holdet på "Unhinged" har taget lettere ufine metoder i brug i forsøget på at overbevise amerikanerne om, at de bør se deres film frem for Nolans: de har fået lavet en ny plakat til "Unhinged", som tager pis på "Tenet".

Læs også: Michael Caine: "Tenet" er den bedste actionfilm nogensinde

Plakaten, som kan ses herunder, siger: "Se 'Unhinged'. Filmen, som ikke gør dig forvirret." Plakaten byder i øvrigt på omvendte bogstaver à la dem på plakaten til "Tenet".

Det er tydeligt, at plakaten gør nar ad Christopher Nolans sci-fi-thriller, som netop har givet mange tilskuere hovedpiner med dens "komplekse" dialoger om tidsrejser, entropi og paradokser.

Både "Unhinged" og "Tenet" kan i øvrigt ses netop nu i de danske biografer.

Kommentarer

Ny "Unhinged"-plakat tager pis på "Tenet"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen