Ny film på vej om legendarisk dansk bokser

Nimbus Film kan i dag offentliggøre, at optagelserne til filmdramaet "Den bedste mand", der baseres på en autentisk historie om den legendariske danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen, snart går i gang.

Filmen beskrives som en underspillet, nordjysk "underdog"-historie om en far, ægtemand og bokser, der skal overvinde sig selv, inden han kan overvinde andre. Det er historien om at turde tro på, at ens tid kommer, selvom andre fortæller dig, at den for længst er passeret.

"Den bedste mand" fortæller historien om Jørgen "Gamle" Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970'erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele: hans elskede Hanne – manager, ven og kone i ét.  Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter, at familien Hansen skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der ifølge boksepromotor Mogens Palles plan skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu...

I hovedrollen finder man Mikkel Boe Følsgaard, mens Lene Maria Christensen spiller Jørgens kone. Derudover tæller rollelisten Søren Malling i rollen som boksepromoteren Mogens Palle, og britiske Arnold Oceng spiller Ayub Kalule.

"Den bedste mand" instrueres af Mikkel Serup ("Klassefesten 2") og optages i Kroatien og Danmark fra 11. juli til 19. august. Filmen har biografpremiere 15. juni 2017.

 

Kommentarer

Ny film på vej om legendarisk dansk bokser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen