Ny komedie på vej af skaberen bag "Blå mænd"

Instruktør Rasmus Heide er på banen igen med "Centervagt".

Er der noget, Nordisk Film kan være glade for, må det være, at Rasmus Heide laver film for dem. Instruktøren er en stensikker sællert i de danske biografer, så derfor må selskabet se frem til, at "Centervagt" får premiere. Optagelserne er netop begyndt i denne uge i København, og filmen får allerede biografpremiere om et halvt års tid.

Rasmus Heide har både skrevet og instruerer, hvad der kan blive en biografsucces i stil med "Alle for én", "Alle for to", "Alle for tre", "Blå mænd" og "Julefrokosten". De blev alle tidligere produceret hos Fridthjof Film, som Heide sammen med Ronnie Fridthjof var medejer af, men de to har nu valgt at gå hvert til sit efter fem film sammen. Mens Heide nu samarbejder med Nordisk Film i Valby, rykker Fridthjof tilbage til hjembyen Aarhus.

klassisk heide-præmis

Og historien til "Centervagt" lyder unægteligt som en klassisk Rasmus Heide-film. Da chefen for et skrantende shoppingcenter vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Men da centerchefen ansætter den selvsikre hjerteknuser og supervagt Patrick, går der grus i maskineriet, og Glen må bruge alle kneb i kampen for karrieren og kærligheden.

Som sikkerhedsvagterne Glen og MC kan publikum se komikeren Rune Klan og "Doggystyle"-stjernen Josephine Park. Christopher Læssø ("De frivillige") spiller den nye sikkerhedsvagt Patrick, Kirsten Lehfeldt har fået rollen som centerchefen Krans, mens storcentrets øvrige personale spilles af bl.a. Stephania Potalivo, Martin Brygmann, Nikolaj Stokholm og Charter McCloskey.

Læs også: "Kollision"-instruktør optager "Toscana" i Aarhus

Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honoré, udtaler om "Centervagt":

"Vi er rigtig glade for, at det så hurtigt er lykkedes at få 'Centervagt' i produktion, og at vi allerede er klar med en premiere til sommer. Filmen har en sjov præmis, et super stærkt hold og et virkelig velfungerende manuskript, så vi har store forventninger til filmen og tror, at den vil kunne spille rigtig godt rundt i landet hele sommeren."

"Centervagt" er sat til at få premiere 17. juni 2021.

Kommentarer

Ny komedie på vej af skaberen bag "Blå mænd"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen