Ny og stilfuld plakat til Marvels "Eternals"

Det næste kapitel i Marvels succesfulde filmsaga udkommer i næste uge.

Vi er nu blot en uge fra den danske biografpremiere på det næste (og efterhånden 26.) kapitel i Marvels MCU-filmsaga: "Eternals".

Marvel Studios har allerede frigivet adskillige trailers til og klip fra det kommende superhelteepos, og nu har selskabet tilmed frigivet en ny, stilfuld plakat, som kan ses herunder.

Læs også: Disney udskyder hele fem Marvel-film – inklusive "Thor 4", "Doctor Strange 2" og "Black Panther 2"

Eventyret følger en gruppe udødelige superfolk af racen eternals, som i al hemmelighed har levet på Jorden i årtusinder, hvor de har formet klodens historie og civilisationer, alt imens de har bekæmpet en gruppe ondsindede monstre kendt som deviants.

Og da de gruopvækkende bæster pludselig begynder at terrorisere Jordens befolkning igen, må de heroiske eternals atter træde i karakter.

"Eternals" er instrueret af den Oscar-belønnede "Nomadland"-instruktør Chloé Zhao, og på rollelisten finder vi navne som Angelina Jolie ("Maleficent: Mistress of Evil"), Gemma Chan ("Captain Marvel"), Salma Hayek ("Like a Boss") samt ikke mindst "Game of Thrones"-stjernerne Kit Harington og Richard Madden.

"Eternals" flyver ind i de danske biografer den 4. november.

Kommentarer

Ny og stilfuld plakat til Marvels "Eternals"

  • ★★★★0

    Det er det bedste, jeg har set fra filmen endnu. Men forventningerne er ikke høje.

    David Lund27-10-21 17:05

  • 0

    Det er virkelig en film der deler vandene. Imdb har netop fjernet dens score som primært bestod af 1-taller og 10-taller samt alle anmeldelserne fra deres side.

    Sichlau28-10-21 10:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen