Ny premieredato til Lone Scherfigs næste internationale satsning

"The Kindness of Strangers" er første projekt siden Dogmefilmperioden, hvor den danske stjerne står bag både manus og instruktion.

Som med flere andre danske film har premieren på Lone Scherfigs tiende spillefilm været udsat i forbindelse med coronavirussen. Nu er det dog på plads, at "The Kindness of Strangers" rammer biograferne herhjemme 18. juni.

Filmen foregår i New York, hvor en forfalden, tidligere glamourøs restaurant danner rammen om et ensembledrama. Her flettes karaktererne ind og ud af hinandens liv, mens de lidt efter lidt opdager, at deres håb og redning kan ligge i mødet med nye medmennesker. I usikre og hårde tider, hvor mange lever på kanten af undergang, viser det sig, at tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed kan få overraskende følger.

"The Kindness of Strangers" er skrevet og instrueret af Lone Scherfig og har internationale navne som Zoe Kazan, Tahar Rahim, Andrea Riseborough, Caleb Landry Jones, Jay Baruchel og (selvfølgelig) Bill Nighy på rollelisten. Fra Danmark medvirker Esben Smed og allestedsnærværende David Dencik.

Kommentarer

Ny premieredato til Lone Scherfigs næste internationale satsning

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen