Ny spilsucces på vej som live action-film

En spillefilm om den populære spilfigur Mega Man ser nu ud til at blive en realitet.

Mega Man. For dem af os, der spillede Nintendo i de tidlige halvfemsere, vil navnet sandsynligvis vække en nostalgisk genklang, og nu ser det ud til, at vi får muligheden for at opleve helten i den blå hjelm på det store lærred. 

Spilfirmaet Capcom, som står bag Mega Man – eller Rocketman, som han kaldes i Japan – har officelt meldt ud, at de arbejder på en live action-filmatisering, som skal inkorporere "Mega Man"-universet, men samtidig appellere til en bred vifte af biografgængere. 

Hjørnesten i klassiske platformsspil

Ariel Schulman og Henry Joost, som er bedst kendt for at stå bag tv-showet "Catfish", skal skrive og instruere. "Mega Man"-filmen lægger sig i forlængelse af Capcoms ønske om at udvide deres brand ved at satse på flere forskellige medieplatform, og her er især biograflærredet et stor faktor. Derudover har Mega Man allerede sin egen animationsserie på Cartoon Network.

Det allerførste "Mega Man"-spil udkom i 1987 og er sammen med "Super Mario Bros." en af hjørnestenene i klassiske platformsspil. Franchisen har til dato solgt over 32 mio. spil, og det seneste spil i rækken, som går under navnet "Mega Man 11", er netop udkommet.

"Mega Man"-filmen har endnu ingen officiel premieredato, og der er heller ingen oplysninger om rollebesætningen.

Kommentarer

Ny spilsucces på vej som live action-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen