Ny stemningsfuld plakat til gyseren "The Black Phone"

"Tal aldrig med fremmede," fastslår den nye retro-plakat til den kommende gyser, der genforener Ethan Hawke med "Sinister"-instruktøren Scott Derrickson.

"The Black Phone" er baseret på en novelle af Joe Hill, som er søn af selveste Stephen King. Hills historie handler om en dreng, der er indespærret i en blodig og lydisoleret kælder, hvor en gammel telefon ringer hver nat og overdrager beskeder fra de dødes rige.

Drengen er blevet kidnappet af en maskeret og sadistisk galning, der i filmen spilles af Ethan Hawke. Og det er netop Hawkes horror-skurk, der pryder den nye, bloddryppende plakat, som ligner noget fra 1970'erne. Du kan se den seje og ildevarslende retro-plakat herunder.

Se også: Trailer: Ethan Hawke er en modbydelig kidnapper i "The Black Phone"

Ethan Hawke har i øvrigt tidligere samarbejdet med filmens instruktør, Scott Derrickson, på gyseren "Sinister" fra 2012. Du kan se Moovy TV's dybdeborende interview med Derrickson her.

"The Black Phone" produceres af filmselskabet Blumhouse, der også producerede netop "Sinister" samt andre horror-hits som "Get Out" og "The Invisible Man".

"The Black Phone" er klar til at skræmme livet af os i de danske biografsale i slut-juni

Kommentarer

Ny stemningsfuld plakat til gyseren "The Black Phone"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen