Ny teknologi lader Nicolas Cage spille med i alle film!

Ny Face-Swap-teknologi lader brugeren erstatte ansigter på film, og teknologien bliver allerede nu brugt på bedst mulige vis – at erstatte andre skuespillere med Nic Cage.

Den teknologiske udvikling når hele tiden nye højder og er nu også i stand til at skubbe grænserne for skuespillerevnerne hos en af Hollywoods måske mest legendariske skuespillere, Nicolas Cage. FakeApp, som værktøjet kaldes, blev lanceret på reddit.com, hvor det oprindeligt blev brugt til mindre lødige ting som, ahem... at erstatte ansigter på skuespillere i pornografiske film.

Nicolas Cage har længe været et meget populært meme i ganske mange sammenhænge, og nu får hans popularitet endnu et skub opad takket være denne nye teknologi. Nogle meget dedikerede nørder har scannet en ordentlig stak portrætter af Cage ind i FakeApp, som så er i stand til at mappe hans ansigt over andre skuespilleres. Det er der kommet mange mere eller mindre vellykkede resultater ud af – blandt andet har han erstattet Harrison Ford som Indiana Jones og spillet Lois Lane overfor Henry Cavills Superman.

Sådan en Face-Swap-teknologi kan selvfølgelig på længere sigt få nogle meget uheldige konsekvenser, især når udviklingen gør det sværere at spotte en fake. FakeApp har allerede opnået ganske meget popularitet, og selv med begrænsede evner er det muligt at erstatte ansigter ved hjælp af værktøjet. 

Men inden vi ender ud i et dystopisk Orwellsk fremtidsscenarie, hvor vi ikke længere kan stole på noget af det, vi ser, så lad os nyde Nicolas Cage som T-1000 i James Camerons "Terminator 2":

Kommentarer

Ny teknologi lader Nicolas Cage spille med i alle film!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen