Ny trailer til "Motorsavsmassakren"-videospil viser, hvor tæt spillet lægger sig op ad gyserklassikeren

Nu kan du snart spille som Leatherface – eller et af hans skrigende ofre.

Tilbage i december 2021 kom det frem, at et nyt videospil baseret på den første, ikoniske "Motorsavsmassakren"-film var på vej.

Spillet udvikles af Gun Interactive, som tidligere har lavet et succesfuldt videospil baseret på en legendarisk gyserfranchise: "Friday the 13th".

Ligesom dét spil bliver "The Texas Chain Saw Massacre" et multiplayerspil, hvor spillerne enten spiller som den morderiske Leatherface, hans grufulde familiemedlemmer eller de unge, uskyldige mennesker, som forsøger at undgå motorsavenes skarptslebne kæder og nå i sikkerhed.

Se også: Ny blodig trailer til "Evil Dead: The Game"

I alt syv spillere deltager i en runde i spillet, hvor tre spillere jager de resterende fire deltagere.

Hvis man spiller en af de fire "helte", så skal man forsøge at gemme sig fra de tre mordere og bevæge sig forsigtigt igennem flere store, åbne lokaler.

"The Texas Chain Saw Massacre"-spillet har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men det udkommer formentlig tidligst engang i 2023 til både pc og diverse konsoller. Herunder kan du se en spritny trailer, der viser, hvor meget Gun Interactive arbejder på at få spillet til at ligne Tobe Hoopers snart 50-årige gyserklassiker:

Kommentarer

Ny trailer til "Motorsavsmassakren"-videospil viser, hvor tæt spillet lægger sig op ad gyserklassikeren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen