Nye billeder fra "Jurassic World: Dominion"-settet afslører en gammel dino-kending

Optagelserne på den næste Jurassic-film er genoptaget under massive sikkerhedsforanstaltninger.

Selvom det meste af Hollywood er lukket ned grundet den massive pandemi, så er det alligevel lykkedes holdet bag den kommende "Jurassic World: Dominion" at genoptage arbejdet. Ikke mindst da det meste af filmen indspilles i Pinewood Studios, som ligger lidt syd for London i England.

New York Times har fulgt optagelserne og filmholdets mange sikkerhedsforanstaltninger, hvor dele af holdet - herunder skuespillere, kamerafolk og instruktør - testes for corona tre gange ugentligt. På et af de netop offentliggjorte billeder får vi desuden lov til at se en af filmens øgler, og det er en, som mange af os måske kender i forvejen.

Den lille compsognathus - eller compy, som den kaldes i "The Lost World: Jurassic Park" - er måske en knap så frygtindgydende øgle sammenlignet med filmens T-rex og raptors, men ikke desto mindre er det en drabelig satan, som i flok sagtens kan nedlægge et voksent menneske. Det fik Peter Stormare lov til at "opleve" i filmen fra 1997. Billedet fra settet kan ses herunder.

"Jurassic World: Dominion" fortsætter, hvor "Jurassic World: Fallen Kingdom" slap, og denne gang er dinosaurerne sluppet løs på fastlandet blandt mennesker og civilisation. Filmen forventes at lande i biograferne til juni næste år.

Kommentarer

Nye billeder fra "Jurassic World: Dominion"-settet afslører en gammel dino-kending

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen