Nye detaljer afsløret om Sonys "Spider-Man" spin-offs

Hos Sony Pictures pusler man for tiden med at få sat skub i en række spin-off-film baseret på bifigurer fra "Spider-Man"-universet. Den første af disse bliver "Venom" om den voldelige antihelt svøbt i det sorte symbiot-kostume. Den film har allerede scoret Ruben Fleischer ("Zombieland") til at instruere og Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road") til at portrættere titelkarakteren, og nu er der nyt om, hvad Sony ellers har på tegnebrættet.

Det drejer sig først og fremmest om netop "Venom"-projektet. The Hollywood Reporter bekræfter i en artikel om Sonys fremtidsplaner for filmserien, at også superskurken Carnage vil dukke op i denne første spin-off-film. Erfarne tegneserielæsere vil måske bedre kende Carnage under navnet Splatter, som man benyttede om den psykotiske massemorder i de danske hæfter. Carnage bliver højst tænkeligt hovedmodstanderen, som Venom skal op imod i filmen, så med hovedrollen allerede besat med Hardy kan vi nok snart forvente også at få sat ansigt på mennesket bag det blodrøde bæst.

I samme artikel nævnes det også, at filmselskabet overvejer at søsætte projekter med flere af de klassiske "Spider-Man"-skurke, og jægeren Kraven samt den kulørte illusionist Mysterio fremhæves som mulige emner, vi kan få at se i fremtidige film.

Silver Sable og Black Cat også på vej i ny film

Morderiske superskurke er dog ikke de eneste karakterer, Sony håber at kunne præsentere i disse spin-offs. Således er man allerede i færd med at forberede en film, der vil byde på de to actionheltinder Silver Sable og Black Cat. Gina Prince-Bythewood ("Beyond the Lights") er tilknyttet som instruktør på projektet, der går under titlen "Silver & Black", og som vil se de to superkvinder forsøge et umage samarbejde. Lejesoldaten Silver Sable har i tegneserierne fra tid til anden krydset klinger med Spider-Man, mens Black Cat startede som professionel indbrudstyv, inden hun valgte at prøve sig af som superhelt efter vægkravlerens eksempel.

Det er planlagt, at optagelserne på "Venom" skal gå i gang i løbet af efteråret, ligesom det også forventes, at kameraerne ruller på "Silver & Black" på samme tid. Vi kan se frem til at se Tom Hardys antihelt 4. oktober 2018, mens "Silver & Black" endnu står uden en releasedato. Og så er "Spider-Man: Homecoming" selvfølgelig at finde i biograferne fra 6. juli.

Kommentarer

Nye detaljer afsløret om Sonys "Spider-Man" spin-offs

 • ★★0

  Venom filmen har jeg været lidt spændt på, men efter de seneste nyheder har jeg mistet interessen og tror ikke på projektet længere. Synes ogsaå der mangler en sPider-man i det projekt og Carnage skulle de vente med til en 2er eller lade helt være.

  Der synes jeg at Sony gamle projekt Sinister Six lød mere interessant og sjovere.

  MOVIE100024-06-17 12:27

 • ★★★0

  Er Venom ikke også en skurk? Eller er jeg helt gal på den?

  gi-jones24-06-17 13:14

 • 0

  Venom startede som skurk, men blev senere til antihelt.

  Kyllingebenet24-06-17 13:16

 • ★★★★0

  My Spider sense is tingling :)

  Babo24-06-17 13:33

 • 0

  Carnage skulle de vente med til en 2er eller lade helt være.

  Det er jo ikke så ofte, vi er enige, Jigsaw1000, men yes! At smide Carnage i den første film virker da helt GAME OVER! ;)

  evermind25-06-17 12:55

 • ★★0

  Det er jo ikke så ofte, vi er enige, Jigsaw1000, men yes! At smide Carnage i den første film virker da helt GAME OVER! ;)

  Udover Saw hvad er vi da ellers uenige i? :)

  MOVIE100025-06-17 17:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen