Nye detaljer om Han Solo spin-off og Carrie Fisher i "The Last Jedi"

Disneys administrerende direktør Bob Iger, der netop har forlænget sin kontrakt til sommeren 2019, har løftet sløret for nogle interessante detaljer om de næste to Star Wars-film, "The Last Jedi" og den efterfølgende unavngivne Han Solo spin-off. Om afdøde Carrie Fishers medvirken som Leia i "The Last Jedi" udtaler Iger: "Vi ændrer ikke [Episode] VIII i forhold til hendes død. Hendes optræden vedbliver med at være, som den var i VIII".

Samtidig bekræfter han endnu engang Disneys udmelding om, at Fishers Leia ikke på noget tidspunkt i fremtiden vil blive genskabt digitalt. Fisher nåede at færdiggøre sine scener i "The Last Jedi", inden hun døde i december sidste år, og hendes rolle vil altså ifølge Iger forblive intakt.

FILMEN OM DEN UNGE HAN SOLO

Iger oplyser endvidere, at filmen om den unge Han Solo vil strække sig over seks år, fra Han er 18 til 24, hvilket er ret usædvanligt for en Star Wars-film. Ifølge Disney-chefen vil filmen om den unge Solo fortælle, hvordan han "anskaffede sig et særligt fartøj og om mødet med en helt særlig wookie. Man vil også opdage, hvordan han fik sit navn," afslutter Iger teasende. Det tyder altså på, at Han Solo ikke er smuglerens oprindelige navn...

I forbindelse med Han Solo-filmen er det også kommet frem, at Woody Harrelson, der skal spille Solos mentor, lyder navnet Beckett og ikke Garris Shrike, som mange tidligere har antaget. Det afslørede Harrelson selv for nylig i Jimmy Fallons "The Tonight Show".

"Star Wars: The Last Jedi" rammer biograferne til december, mens filmen om den unge Han Solo med Alden Ehrenreich i hovedrollen kommer i 2018.

Kommentarer

Nye detaljer om Han Solo spin-off og Carrie Fisher i "The Last Jedi"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen