Nye karakterplakater til "Captain America: Civil War" #TeamIronMan

For et par dage siden blev der udgivet en række karakterplakater til "Captain America: Civil War", og nu er en ny håndfuld klar, der denne gang viser #TeamIronMan. Se plakaterne herunder.

I "Captain America: Civil War" kommer Captain America op at toppes med Iron Man, mens han forsøger at kommer overens med barndomsvennen Bucky, som efter begivenhederne i "Captain America: The Winter Soldier" anses som en trussel af den amerikanske regering.

"Captain America: Civil War" indtager biograferne 28. april.

Kommentarer

Nye karakterplakater til "Captain America: Civil War" #TeamIronMan

 • ★★★★★0

  Ah, så det her er "de gode". 

  Lars! 9-03-16 19:03

 • ★★★★★★0

  Ud fra trailerne, ser det ikke ud til, at de følger tegneserien specielt tæt, men jeg håber da på, at et par af de store plot points kommer med. Det tyder den tidligere film i hvert fald på.

  Zero Cool 9-03-16 19:06

 • ★★★★★0

  Jeg har ikke læst tegneserien. Jeg har med vilje gemt den, så den ikke spolerer filmen for mig. En af de ting, jeg glæder mig lidt til at se, er hvordan Spider-Man blandes ind i det, selv om jeg forventer, det bliver en meget lille rolle. Alligevel er Spider-Man + MCU = dream come true. :) 

  Lars! 9-03-16 19:11

 • ★★★★★★0

  Jeg tvivler i hvert fald stærkt på, at de bruger ham som de gør i tegneserien. Jeg tvivler dog på, at noget bliver spoilet ved at læse tegneserieudgaven. MCU er så langt fra tegneserieuniverset på nuværende tidspunkt, at filmen ganske sikkert kun deler titel og at det er Iron Man vs. Captain America. Jeg tror ikke engang, at grundlaget for Civil War-tegneserien kan bruges i filmatiseringen.

  Zero Cool 9-03-16 19:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen