Nyheder på Amazon Prime i februar - og smugkig på "American Gods" sæson 2

Se traileren og de første tre minutter til "American Gods" sæson 2 og første kig på Prime Original-serien "Hanna" om en 14-årig snigmorder.

Februar måned på Amazon Prime byder bl.a. på dokumentaren "Lorena" og få et gensyn med "Mozart in the Jungle", som har præmiere på sin 4. sæson.

"Lorena": Jordan Peele producerer film med udgangspunkt i afskåret penis

Den originale Prime-dokumentarserie "Lorena", som er produceret i fire dele af Jordan Peele ("Get Out"), får premiere fredag ​​15. februar på Amazon Prime efter verdenspremieren på Sundance Film Festival tirsdag 29. januar.

I dokumentaren afslører Lorena de skjulte sandheder i den berygtede sag omægteparret  John Wayne og Lorena Bobbitt, hvoraf sidstnævnte skar førstnævntes penis af. Serien udfordrer den eksisterende fortælling bag hændelserne. Serien giver et nyt perspektiv på historien om Lorena Bobbitt og afslører, hvordan denne begivenhed lagde grunden til den moderne 24-timers nyhedscyklus og den sensationalistiske mediedækning som begreb. Traileren kan ses her:

"The Expanse" sæson 1-3: jorden vs. mars

Amazon Prime vil fra 8. februar være tjenesten for streaming af sæson 1-3 af "The Expanse".

Baseret på romaner af James S. A. Corey er "The Expanse" en kritikerrost og prisvindende politisk science fiction-serie, hvor historien finder sted flere hundrede år ude i fremtiden.  Menneskeligheden har koloniseret solsystemet, hvor USA kontrollerer Jorden, og en uafhængig militærmagt har slået sig ned på Mars. Desperate efter luft og vand starter serien ud med, at Jorden og Mars er tæt på en krig om de ressourcer, der er at finde i Asteroidebælte. Med få muligheder for overlevelse kæmper de allierede i kampen for menneskelighedens fremtid.

Prime er det nye hjem for sæson 4 af serien, som vil blive lanceret senere i år.

"This Giant Beast That is the Global Economy": kal penn er vært

Den originale dokumentarserie "This Giant Beast That is the Global Economy" har premiere eksklusivt på Prime 22. februar. Dokumentarserien er en global undersøgelse af de mest betagende, morsomme, komplekse og bizarre emner, der berører den globale økonomi, og har Kal Penn som vært ("Designated Survivor", "Harold & Kumar", "How I Met Your Mother"). Se traileren her:

"Mozart in the Jungle" sæson 4: sød musik opstår

Kærlighed, penge, ambitioner og musik blander sig i "Mozart in the Jungle"; en halv times komediedrama, der handler om at finde sig selv og kærligheden samtidig med et forsøg på at overtage New York. I sæson 4 opstår ny sød musik, da Rodrigo (Gael García Bernal) and Hailey (Lola Kirke) gør deres forhold officielt. Hailey har problemer med at bevise sig selv som en dirigent, mens Rodrigo kæmper for at holde sin inspiration i live. Thomas (Malcolm McDowell) bliver en del af et helt nyt orkester i Brooklyn, som udfordrer Gloria (Bernadette Peters). Premiere 15. februar.

"Hanna" til Berlinale

Berlinale annoncerede, at Prime Original-serien "Hanna" får premiere på festivalen i år. Fans kan se frem til en genforening af Joel Kinnaman og Mireille Enos, som vil være tilstede for at præsentere "Hanna". I denne britiske serie baseret på filmen af samme navn rejser en 14-årig pige ud i verden efter fleres års isolation. Hun er trænet af sin far til at være en dygtig snigmorder, men hun har aldrig lært, hvordan man skal omgås andre mennesker. Hun begynder en rejse gennem Europa og bliver undervejs både jægeren og den jagede. Serien får premiere på Amazon Prime senere på året. Se teaseren her:

"American Gods" sæson 2

"American Gods" vender tilbage til Prime Video med anden sæson 11. marts, hvor nye afsnit bliver tilgængelige hver uge. "American Gods" er en serie af otte afsnit, som er eksklusivt tilgængelig for Prime-medlemmer. "American Gods" en dramaserie adapteret fra Neil Gairmans bestseller-roman om en krig mellem de gamle guder og de nye guder: de traditionelle guder med mytologiske rødder i hele verden mister langsomt, men sikkert troende til en ny gudekreds, som har mere fokus på det nutidige samfunds kærlighed til penge, teknologi, medier, kendte og stoffer.

Se den nye trailer herunder – og de første tre minutter af sæson 2 under traileren.

Kommentarer

Nyheder på Amazon Prime i februar - og smugkig på "American Gods" sæson 2

 • 0

  Hvorfor tog der så lang tid mellem American Gods S1 og S2?

  Nagash24-01-19 23:15

 • ★★★★0

  Hvorfor tog der så lang tid mellem American Gods S1 og S2?

  Der var uenigheder mellem Starz(som er tv-kanalen serien er produceret til) og de to showrunnere Brian Fuller og Michael Green, som endte med at forlade serien. Det har taget tid at få gang i serien igen.

  Kruse24-01-19 23:26

 • ★★★1

  Med det billede kan jeg kuns komme i tanke om: "Swidgen, cocksucker*?" ...Nübygger jeg nu er

  *Edit: Eller er det: cocksucka?

  Gasivodo25-01-19 03:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen