Nyt billede af Idris Elba som "Star Trek"-skurk

Netop nu kan engelske Idris Elba opleves som skurk i Disneys "Junglebogen", hvor han lægger stemme til den arrige tiger Shere Khan, og om blot fire måneder optræder Elba atter som skurk i fantasifulde omgivelser – som det aggressive rumvæsen Krall i "Star Trek Beyond".

Entertainment Weekly har netop publiceret et nyt interview med Elba, der også byder på et helt nyt billede af skuespilleren, som er iført adskillige lag makeup og har godt fat i Enterprises kaptajn James T. Kirk, der spilles af Chris Pine.

Vi ved stadig meget lidt om plottet i den kommende "Star Trek"-film, men Elba afslører, at Krall er en destruktiv fyr med en kæmpe foragt for Føderationen - det intergalaktiske, pacifistiske fællesskab, som Enterprise repræsenterer.

"Krall er en karakter, som svælger i had til Føderationen, og hans grunde er meget politiske. Det kan relateres til det, som sker i vores virkelige verden. Der er folk, der tror på uafhængighed og føler, at der er en grund til, at vi alle er forskellige, og som vil gøre alt for at forsvare dén ideologi. På den måde kan man snildt sidestille den moderne verdenspolitik og [Star Trek Beyond]."

Elba fortæller også, at det tog godt tre timer at få makeup på hver dag, og at da han så "Star Trek" i sine yngre dage, var Kirk hans favoritkarakter. Alligevel tæsker Elba altså tydeligvis løs på Kirk i "Star Trek Beyond", som får dansk biografpremiere 11. august.

Kommentarer

Nyt billede af Idris Elba som "Star Trek"-skurk

 • ★★★★★★1

  Moovy.dk.thetrekfansite.com:-D

  Keep 'em ST news coming:-)

  T. Nielsen16-04-16 07:40

 • ★★★★2

  Det er stadig på dansk, Johan.

  Lars!16-04-16 11:32

 • ★★★★0

  Haha! Jeg var halvvejs igennem Nimoy-nyheden, da Elba-billedet røg op, og så tænkte jeg faktisk lige et kort øjeblik "uh, bliver det for meget af det gode med to Trek-nyheder på SÅ kort tid?!" - men altså, jeg har jo kun skrevet 4 Trek-nyheder på 5 dage, så det er først, når gennemsnittet bliver én om dagen, at jeg tænker, jeg bør revidere min nyhedspolitik ;-)

  The Insider16-04-16 12:44

 • ★★★★★★1

  Mig generer det ikke, tværtimod, selv om jeg selvfølgelig bemærkede at der kom lidt i den retning:-)

  T. Nielsen16-04-16 12:53

 • ★★★★2

  Hehe, godt at høre! :-) Og jeg er i fuld gang med at repetere mine to klingon-ordbøger, Lars!

  The Insider16-04-16 13:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen