Nyt koncept skal løfte manuskriptet på "Sherlock Holmes 3"

The writers room, som det kaldes på engelsk, har længe været tilgangen i tv-produktioner og på tv-serier, og nu har tendensen langsomt spredt sig til filmproduktion. Konceptet er at samle en håndfund manuskriptforfattere, der lufter deres forskellige ideer og udfra dette i samspil kommer op med et manuskript eller et solidt plot.

Denne tilgang har især været brugt på franchiseproduktioner, blandt andet hos Marvel, "Transformers"-franchisen og Universals monsterserier. Konceptet giver god mening, da manuskriptet mange gange slipper for at skulle igennem adskillige omskrivninger af forskellige manuskriptforfattere. Nu vil Warner Bros. bruge denne taktik på den næste "Sherlock Holmes"-film, som bliver den tredje i rækken. 

Til opgaven er der sammensat lidt af et stjernehold bestående af manuskriptforfattere som Gary Whitta ("Star Wars Anthology: Rogue One"), Nicole Perlman ("Guardians of the Galaxy"), Kieran Fitzgerald ("Snowden") Geneva Dworet-Robertson ("Tomb Raider") og Justin Malen ("Baywatch"), som sammen gerne skulle tilføre "Sherlock Holmes"-universet noget nyt og interessant.  

Trekløveret Robert Downey Jr., Jude Law og Guy Richie er alle tilknyttet projektet, som vil kunne gå i gang med optagelserne, lige så snart der er et manuskript, og Downey får tid i sin kalender imellem sine Marvel-projekter. 

Det bliver interessant at se, om dette nye tiltag vil løfte niveauet på den næste film og tilføje den en hel ny dimension.

Kommentarer

Nyt koncept skal løfte manuskriptet på "Sherlock Holmes 3"

 • ★★★★0

  In other news Sherlock Sæson 4 kommer 1. Jan 2017 :)

  Jeg ku nu godt li den første af de her nye Sherlock film, det er jo to vidt forskellige måder og håndtere karakteren på, så jeg er da også spændt på og se, hvad det ender med, med den her film.

  Elwood28-10-16 16:33

 • ★★★★★★0

  Den første film fandt jeg rigtig underholdende. Den anden var middelmådig fandt jeg (så den i bio og ikke siden). Jeg snupper dog gerne en omgang mere, da filmens univers tiltaler mig.

  T. Nielsen28-10-16 18:16

 • ★★0

  Jeremy Brett

  Gasivodo29-10-16 03:27

 • 0

  Jeremy Brett

  Yes! han er for mig den eneste rigtige Sherlock Holmes :-) 

  Defcon129-10-16 14:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen