Nyt tiltag på Moovy - dybdegående artikler

Film er mere end what meets the eye. Film er håndværk, film er underholdning. Film er politiske kommentarer eller kritiske refleksioner om vores samtid, en del af en særlig strømning eller måske genremæssige bølgebrydere. Film kan og vil det hele - ofte på én og samme tid. Dette mener vi på Moovy er en enorm stor del af filmmediet som helhed - eller som en totaloplevelse, om man vil.

Derfor har vi et nyt tiltag i gaveposen. Fremover vil der hver uge udkomme en dybdegående artikel eller kronik om film. Nogle gange som del af en artikelserie og andre gange som generelle nedslag om netop film. Der vil komme bidrag fra vores skribenter, gæsteoptrædener fra skribenter på andre filmsites og blogs samt indimellem eksperter inden for nicheområder. 

Ordet er frit. Vi håber på, at artiklerne vil bidrage til en række gode debatter og ikke mindst årsagen til dét, som vi alle er herinde for - endnu mere viden om film.

Første artikel handler om det gode plot, og hvorfor det er så vigtigt som fundament for en god film.I tilfælde af du brænder for at bidrage med en dybdegående artikel eller har gode idéer til, hvad der kunne være interessant at læse mere om, er vi altid interesseret i at høre fra dig.

Skriv til chefredaktør Nicki Jensen på nicki@moovy.dk med forslag, eller hvis du overvejer at skrive en artikel.  

Kommentarer

Nyt tiltag på Moovy - dybdegående artikler

 • ★★★★★1

  Det er præcis sådan noget, jeg har savnet! 

  Vil der være mulighed for at kontakte redaktionen med en ide, hvis man nu gerne vil skrive en artikel om et eller andet?

  Guldager28-12-15 12:57

 • ★★★★★0

  Nej!

  davenport28-12-15 13:22

 • ★★★★0

  Håber på lidt fra Michael omkring soundtracks, ved han sikkert er blevet spurgt før omkring det, og han lavede også en artikel omkring en koncert på det der andet site der var en gang.

  Elwood28-12-15 13:30

 • ★★★2

  I er meget velkomne til at tage kontakt til mig (på Nicki@moovy.dk), hvis I har gode idéer til artikler og/eller gerne vil bidrage.

  Det vil jeg også lige tilføje i ovenstående. :)

  Dolphinfriendly28-12-15 13:48

 • ★★0

  davenport:

  hahaha

  BN28-12-15 15:32

 • ★★★★★★3

  Jeg skriver lige en 2000 ords afhandling om hvorfor I elsker superhelte og hvorfor I tager fejl, hvis I ikke gør!

  Og herligt tiltag. :D

  Zero Cool28-12-15 15:35

 • ★★★★1

  Bruno, jeg så nærmere for mig, at du skrev en artikel om hvordan superheltegenren altid har været på sit højeste ;) 

  Lars!28-12-15 15:40

 • ★★★★★★0

  Hah, den bliver nok lidt svært at sælge. Det kunne dog være meget sjovt at kigge på hele X-Men-serien og kortlægge alle de uoverensstemmelser der er i deres filmunivers. Selv hvis man ikke skeler til tegneserierne, er kontinuiteten.. ikke så god.

  Zero Cool28-12-15 15:45

 • ★★★★0

  Lyder da som en fin optakt til Apocalypse. 

  Lars!28-12-15 16:11

 • ★★★★★★0

  Yeah, jeg tænkte dog mest i retning af Deadpool. Den foregår i samme univers, men Deadpool har ikke længere indbyggede sværd, hans mund er ikke syet sammen, Colossus er pludselig blevet en voksen mand og russer (som han er i tegneserien) osv. :)

  Zero Cool28-12-15 16:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen