Officielt: Christopher Nolans "Tenet" får premiere i Danmark til august

Det er i mange lande håbet, at filmen kan sætte gang i det hårdt pressede biografmarked.

Som vi tidligere har kunnet berette, vil Christopher Nolans "Tenet" ifølge en amerikansk avis lande i de danske biografer til august – før den amerikanske premiere – og nu har den danske distributør SF Studios bekræftet premieredatoen.

Distributøren skriver i en pressemeddelelse, at Warner Bros. har valgt en ny distributionsstrategi grundet corona-krisen, der betyder, at en række lande kan vise "Tenet" allerede i slutningen af august, heriblandt Danmark.

Det er i mange lande håbet, at filmen kan sætte gang i det hårdt pressede biografmarked. "Tenet" har et budget på over 1 mia. kroner og er skudt i syv forskellige lande – herunder Danmark. Castet består bl.a. af hovedrolleindehaveren John David Washington samt Robert Pattinson, Elizabeth Debicki og Kenneth Branagh.

I den seneste trailer introduceres vi for hovedrolleindehaveren, der kæmper for hele verdens overlevelse ved hjælp af begrebet inversion. Det kunne ifølge traileren tyde på, at Nolan endnu en gang leger med grænserne for tid og sted, som han også gjorde i "Interstellar" og "Inception".

"Tenet" får premiere herhjemme onsdag 26. august og kan både opleves i IMAX og 70 mm.

Kommentarer

Officielt: Christopher Nolans "Tenet" får premiere i Danmark til august

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen