Officielt: Michael B. Jordan instruerer "Creed III"

Den succesfulde skuespiller debuterer som instruktør med "Rocky"-sagaens niende kapitel.

Tilbage i oktober kom det frem, at skuespilleren Michael B. Jordan ("Black Panther") muligvis skulle instruere den tredje "Creed"-film efter have spillet hovedrollen i både "Creed" og "Creed II": den unge, frembrusende bokser Adonis Johnson. Og nu er det så officielt: Johnson skal både spille hovedrollen i og instruere "Creed III".

I de to første "Creed"-film blev Johnson trænet af den legendariske Rocky (Sylvester Stallone), som var gode venner med Johnsons afdøde far: bokseren Apollo Creed.

Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, at Stallone vender tilbage nok en gang som den fiktive bokselegende, som han i sin tid selv skabte til den første, Oscar-belønnede "Rocky"-film fra 1976.

Læs også: Michael B. Jordan er på tale som den næste Superman

Jordan producerer i øvrigt også "Creed III" side om side med Ryan Coogler, som skrev og instruerede den første film tilbage i 2015.

Om sin kommende instruktørdebut udtaler Jordan: "Jeg har altid drømt om at instruere, men timingen skulle være helt rigtig. 'Creed III' er det rette øjeblik. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg er mere sikker på, hvem jeg er, og hvor jeg er blevet moden, og hvor jeg har lært af filmmagere som Ryan Coogler og senest Denzel Washington. Denne franchise og temaerne i 'Creed III' betyder meget for mig personligt. Jeg ser frem til at dele det næste kapitel af Adonis' historie."

"Creed III" udkommer i biografen i slut-november 2022.

Kommentarer

Officielt: Michael B. Jordan instruerer "Creed III"

  • 0

    Helt unødvendigt.... 2'eren rundede historien fornuftigt af. Behøver ikke flere af de film 

    PatrickJane12-03-21 14:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen