Officielt: Neve Campbell vender tilbage i "Scream 5"

Stjernen fra gyser-franchisens fire første film gentager snart rollen som Sidney Prescott.

Den fjerde (og foreløbigt sidste) "Scream"-film udkom tilbage i 2011. I alle fire "Scream"-film spillede Neve Campbell den slagkraftige Sidney Prescott, som blev jagtet af den maskerede dræber Ghostface.

Og i marts kom det frem, at instruktørerne bag horror-hittet "Ready or Not", Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, skal lave en ny "Scream"-film. To måneder senere fortalte Campbell, at instruktørerne havde taget kontakt til hende.

Læs også: "Scream 5": Courteney Cox vender tilbage

Og nu er det så officielt: Campbell er med om bord på "Scream 5". Skuespilleren udtaler ifølge Variety: "Jeg glæder mig helt vildt til at gentage rollen som Sidney Prescott og til at vende tilbage til Woodsboro."

Woodsboro er den lille, fiktive by i Californien, som de forrige film udspillede sig i. Campbell fortæller også, at hun er enormt begejstret for al den respekt og beundring, som filmholdet har for Wes Cravens oprindelige film. Craven døde i 2015.

Optagelserne til den nye "Scream"-film går snart i gang i den amerikanske delstat North Carolina, og filmen udkommer i januar 2022.

Kommentarer

Officielt: Neve Campbell vender tilbage i "Scream 5"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen