Officielt: Se den første optagelse af Robert Pattinson som Batman

Matt Reeves deler første video fra sin kommende "The Batman", hvor Robert Pattinson ifører sig den kappeklædte superhelts dragt.

Optagelserne til Matt Reeves' kommende "The Batman" påbegyndte sine optagelser tilbage i januar, og nu får vi lov at se første testoptagelse af mørkets ridder, hvilket også betyder første officielle blik på Robert Pattinson i rollen.

Matt Reeves har flittigt delt information og casting-nyheder om den kommende film på sin Twitter-profil, og nu får vi altså det første kig på Batmans kostume, mens vi også får hørt en snert af Michael Giacchinos kommende score.

Det vides endnu ikke, hvad "The Batman" specifikt vil handle om, men det forlyder, at fokus vil være på natteridderens detektiv-arbejde samt en yngre udgave af Bruce Waynes Batman. Derudover er det bekræftet, at berømte skurke som Pingvinen, Gækkeren, gangsteren Falcone og Catwoman vil dukke op.

LÆS OGSÅ: "THE BATMAN" FINDER SIN GÅDEFULDE SKURK

Til at udfylde de roller har Matt Reeves samlet lidt af et drømmehold, som udgøres af Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro og Zoë Kravitz. Derudover medvirker også Andy Serkis og Jeffrey Wright som henholdsvis butleren Alfred og politikommisær Gordon.

"The Batman" gør sit indtog i biograferne verden over 25. juni 2021, men i mellemtiden kan du få første blik på Batman her:

Kommentarer

Officielt: Se den første optagelse af Robert Pattinson som Batman

  • 0

    Må indrømme at jeg ikke er helt vild med det rustning look og syninger på masken.

    the-new-meister15-02-20 00:28

  • 0

    Er helt stoked på denne her. Stoler blindt på hvad Reeves kan komme med.

    PatrickJane15-02-20 11:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen