Officielt: "Spaceballs 2" er på vej!

Og Mel Brooks er med om bord som producer!

En af spoof-genrens største hits, "Spaceballs" fra 1987, får snart en toer. I Mel Brooks' oprindelige komedie joker Brooks selv med (som I kan se i klippet herunder), at castet en skønne dag vender tilbage i "Spaceballs 2: The Search for More Money", men vi ved altså endnu ikke, om det vitterligt bliver fortsættelsens titel.

Vi ved til gengæld via Variety, at skuespilleren Josh Gad ("Frost 2", "Skønheden og Udyret") både medvirker i "Spaceballs 2" og producerer den. Det sidstnævnte gør Gad side om side med den snart 98-årige Brooks, der dog ikke instruerer løjerne i denne omgang.

Instruktøren bliver i stedet Josh Greenbaum, som bl.a. står bag komedierne "Doggy Style" og "Barb and Star Go to Vista Del Mar" samt den kommende dokumentar "Will & Harper", som handler om Will Ferrell og skuespillerens bedste ven, Harper Steele, der springer ud som transseksuel kvinde, og som fik en flot modtagelse på årets Sundance-filmfestival.

Manuskriptet til "Spaceballs 2" skrives af Gad sammen med makkerparret Benji Samit og Dan Hernandez, som bl.a. har "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem", "Pokémon Detective Pikachu" og den kommende "LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy" på CV'erne. Med andre ord: det er lykkeligvis nogle relativt succesfulde komikere og filmmagere, som den nye "Spaceballs"-film har på broen.

Læs også: Folkene bag "Sonic" laver ny "Scary Movie"

Den oprindelige "Spaceballs" tog pis på alskens sci-fi-franchises såsom "Abernes planet", "Star Trek" og "Alien", men den var først og fremmest en pragtfuld parodi på George Lucas' "Star Wars"-saga.

Bill Pullman spillede Lone Starr – en heroisk smugler og en omvandrende pærevælling af Luke Skywalker og Han Solo. Sammen med sin bedste ven, den Chewbacca-agtige Barf (John Candy), forsøger de at redde prinsesse Vespa (Daphne Zuniga), der jages af den sadistiske Dark Helmet (Rick Moranis) og hans onde imperium. Brooks spillede selv både præsident Skroob og den Yoda-agtige Yogurt.

John Candy, der spillede Barf, gik bort i 1994, men vi ved endnu ikke, om Bullpman, Moranis, Zuniga og Co. vender tilbage. Premieredatoen er også stadig ukendt.

Kommentarer

Officielt: "Spaceballs 2" er på vej!

 • ★★★★0

  ..fordi?

  Gasivodo19-06-24 18:53

 • ★★0

  ..fordi?

  Ja godt spørgsmål:-)

  Weird_J20-06-24 04:39

 • ★★★0

  For at tjene penge ;)

  men enig, filmhistoriens mest unødvendige 2’er

  Gormanden20-06-24 05:44

 • 1

  Synes Spaceballs er noget af det mest usjove jeg har set. Bryder mig generelt ikke om Spoof film.

  Mads4720-06-24 07:06

 • 2

  Der er da alverdens jokes der kan laves imod de nyeste Star Wars film efter Disney opkøbet... Glæder mig.

  NinjaNorris20-06-24 10:52

 • ★★★★0

  Der er da alverdens jokes der kan laves imod de nyeste Star Wars film efter Disney opkøbet... Glæder mig.

  Mnjah, mon ikke Mike Stoklasa skal med ind over?

  Gasivodo21-06-24 00:36

 • 0

  Let the search for more money begin.

  Desværre er flere af de oprindelige skuespillere døde. Hvis der er en skuespiller jeg gerne vil se tilbage og droppe sin skuespiller-pensionist tilværelse, så er det Rick Moranis som Dark Helmet, faktisk endnu mere end Ghostbusters.

  Johnny4221-06-24 15:53

 • 0

  Nej, nej, NEJ!

  nwinther24-06-24 09:23

 • 1

  Hmm, gad vide om de gætter mit password igen?

  Popeye24-06-24 16:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen