Officielt: Tom Hardy skal spille super(anti)helten Venom!

I årevis har der floreret rygter om en potentiel film med Marvel-figuren Venom i centrum. Og nu har Sony bekræftet, at filmen er på vej, og at selveste Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road") skal spille det karismatiske monster.

Den populære karakter – som skiftevis har ageret helt og skurk i Marvels tegneserier – blev skabt i 1988 og er halvt menneske, halvt rumvæsen. Under den sort/hvide overflade gemmer der sig manden Eddie Brock, som i sin tid blev spillet af Topher Grace i Sam Raimis "Spider-Man 3".

"Venom" bliver instrueret af "Zombieland"-instruktøren Ruben Fleischer, mens manuskriptet skrives af Jeff Pinkner ("The Dark Tower") og Scott Rosenberg ("Jumanji").

Det er endnu uklart, om "Venom" vil foregå i Marvels filmunivers, det såkaldte MCU, på samme måde som den kommende "Spider-Man: Homecoming".

"Venom" lander i de amerikanske biografer 5. oktober 2018. Tom Hardy har i øvrigt bekræftet sin rolle i filmen ved at udgive nedenstående billede på nettet:

Kommentarer

Officielt: Tom Hardy skal spille super(anti)helten Venom!

 • ★★★★★★0

  Jeg har ikke læst mange eller fulgt meget med i tegneserier siden barndommen. Er der nogen der ved hvorfor lige denne skurk fortjener sin egen film?

  T. Nielsen20-05-17 09:37

 • ★★★★★★1

  Jeg har ikke læst mange eller fulgt meget med i tegneserier siden barndommen. Er der nogen der ved hvorfor lige denne skurk fortjener sin egen film?

  Tjo, måske. Venom er en relativt gammel figur, oprindeligt fra en "event" som Marvel kalder det, "Secret Wars" fra 1984, hvor en bunke helte og skurke bliver bortført at et guddommeligt væsen, som smider dem i kamp mod hinanden.

  Her kommer Peter Parker i kontakt med en symbiot, som han i første omgang tror er en intelligent dragt, men senere finder ud af, er et ondsindet væsen, som vil overtage hans krop. Sammen med Fantastic Four, slipper Peter af med symbioten, som smelter sammen med Eddie Brock, en journalist der hader Spider-Man. Sammen bliver de til Venom.

  Brock er kugleskør og til at starte med, er han bare en straight up skurk, forholdsvis todimensionel, men med tiden gik Venom fra at være en skurk til at være en anti-helt med sit eget fucked-up moralske kompas, en slags Punisher, der flår armene og benene af folk, mens han synger en vuggevise.

  Siden da er symbioten smeltet sammen med andre, som det nu sker i tegneserierne, men i 80'erne og 90'erne, hvor skurke og helte helst skulle have en mørk side, var Venom måske et af de mest ultimative udtryk for dette og har vist i perioder haft sin egen serie.

  Så det korte af det lange er, at Venom er virkelig populær blandt Marvel-fans og har været det i 30 år og i hælene på film som Deadpool og Suicide Squad, er det måske ikke den mest tossede idé at prøve med en skurk, der bliver til en anti-helt. Samtidig var fansne virkelig sure over den behandling, som Venom fik i Spider-Man 3.

  Zero Cool20-05-17 09:55

 • 0

  Krybet blev først rigtig interessant, da han satte sit had til Spider-man på pause, så de sammen kunne få ram på Splatter.

  Ser frem til denne film her!

  Kyllingebenet20-05-17 10:41

 • ★★★★★★0

  Takker Bruno. Jeg synes at kunne mindes at have læst nogle af disse tegneserier med Spider-Man, da de udkom på dansk, nu du omtaler dem. 

  T. Nielsen20-05-17 10:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen