Officielt: "Wonder Woman 1984" udskydes igen

Den længede ventede superheltefilm skulle have haft premiere i start-oktober, men fans bliver nødt til at vente et par måneder længere. Mindst.

I går rapporterede vi her på Moovy, at Warner Bros. overvejede at udskyde biografpremieren på "Wonder Woman 1984". I dag har filmselskabet så taget beslutningen, og "Wonder Woman 1984" udkommer således den 25. december i stedet for den 1. oktober.

Det bekræfter det amerikanske filmmedie Variety, som desuden gætter på, at en anden af filmselskabets kommende storfilm, Denis Villeneuves "Dune", også bliver udskudt. Det samme postulerede Deadline forleden.

Se også: Se den actionspækkede trailer til "Wonder Woman 1984"

Filmselskabets beslutning lader også til at bekræfte, at Warner Bros. ikke er helt tilfredse med det antal billetter, som Christopher Nolans "Tenet" har solgt til dato. "Tenet" er den første potentielle blockbuster, som er blevet udgivet i biografer i og uden for USA, siden coronapandemien begyndte.

Selvom "Tenet" klarede sig relativt godt i bl.a. danske og asiatiske biografer, så indtjente den blot 20 mio. dollars på lidt over en uge i USA, hvor en tredjedel af biograferne stadigvæk er lukket.

Den næste store Hollywood-film på biografernes udgivelseskalender er Marvels "Black Widow", som efter planen udkommer i start-november. Men det er simpelthen umuligt at spå de amerikanske filmselskabers planer de kommende måneder.

Kommentarer

Officielt: "Wonder Woman 1984" udskydes igen

 • ★★★★1

  Som jeg lige skrev til en af mine venner.

  Håber jeg Dune udskydes, og at film nr. 2 blir sat igang med produktion også. det vil være den største tease kun at filmatisere halvdelen af historien.

  Elwood11-09-20 19:50

 • 0

  Jeg havde forsøgt at forberede mig på, at vi nok ikke så nogle blockbusters udover Tenet i biografen i år, men damn it, det irriterer stadig, når sådan en nyhed som den her lander. Ser meget frem til WW1984.

  Jeg har stadig tvivl om Disney kunne finde på at udgive Black Widow på Disney+, men tallene for Mulan skulle åbenbart være meget tilfredsstillende... Så hvorfor ikke?

  steadi11-09-20 23:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen