"Oh hi, poster!" - tjek plakaten til "The Disaster Artist"

Der er stadig nogle måneder til biografpremieren på James Francos "The Disaster Artist" – det autentiske komediedrama om skabelsen af Tommy Wiseaus notorisk elendige kultfilm: "The Room".

Men nu har selskabet A24 mildnet den ulidelige venten ved at udgive den første plakat til filmen, hvorpå Franco leverer en af de mest kendte replikker fra "The Room". Desuden udkommer den første trailer angiveligt senere i dag.

Skuespilleren Greg Sestero, der spillede en af hovedrollerne i "The Room", skrev den kritikerroste bog om filmens tilblivelse, som "The Disaster Artist" er baseret på. Du kan se Moovy TV's interview med Sestero her.

Franco har hovedrollen som Wiseau og har også instrueret filmen – lidt ligesom Wiseau både instruerede og spillede hovedrollen i "The Room". Manuskriptet til "The Disaster Artist" er forfattet af makkerparret Scott Neustadter og Michael H. Weber ("500 Days of Summer").

Francos lillebror, Dave, spiller Sestero, og foran kameraet finder vi også stjerner som Seth Rogen, Sharon Stone, Bryan Cranston, Melanie Griffith, Zac Efron, Josh Hutcherson, Jacki Weaver samt filminstruktørerne Judd Apatow og J.J. Abrams.

"The Disaster Artist" udkommer i de amerikanske biografer 1. december, men filmen har endnu ikke fået fastlagt en dansk premieredato.

Kommentarer

"Oh hi, poster!" - tjek plakaten til "The Disaster Artist"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen