Ole Bornedal instruerer ny spillefilm om John Mogensen

Mens "Dræberne fra Nibe" er en pæn succes i de danske biografer med næsten 200.000 solgte billetter på to uger, gør Ole Bornedal sig klar til indspilningen af sin næste spillefilm. Den kommer til at omhandle den folkekære sanger John Mogensen.

"Så længe jeg lever" følger Mogensens op- og nedture gennem livet som turnerende musiker, ægtemand og far. Filmen følger ham gennem hans barndom, hans tid med Four Jacks og senere under hans store succes med solokarrieren, indtil han i 1977 dør af et hjerteanfald.

Rasmus Bjerg har hovedrollen som mennesket, musikeren og kunstneren John Mogensen. Helle Fagralid spiller Johns store kærlighed, Ruth, og de får selskab af bl.a. David Dencik og Peter Mygind.

Demonstrativ egoisme, dybfølt kærlighed og mørk selvdestruktion

Filmen produceres af Miso Film og er det tredje projekt, Bornedal og Miso Film producerer sammen efter tv-serien "1864" og "Dræberne fra Nibe". Producer Jonas Allen udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi er meget begejstrede for at kunne udbygge vores gode samarbejde med Bornedal med en så stærk og rørende film, der kan nå ud til et stort publikum i Danmark. 'Så længe jeg lever' indeholder som fortælling både følsomt drama, demonstrativ egoisme, dybfølt kærlighed og mørk selvdestruktion. Vores ambition er at producere en rørende, visuel og musikalsk film, der først og fremmest skal ses, men samtidig i lige så stor grad høres med John Mogensens populære sange."

"Så længe jeg lever" har et samlet budget på 27,2 mio. kr. og forventes at få premiere i starten af 2018.

Kommentarer

Ole Bornedal instruerer ny spillefilm om John Mogensen

  • 1

    Den kan jeg kun glæde mig til. John Mogensens liv og karriere trænger i den grad til at blive løftet op og ud i landet.

    jacob_uno30-01-17 14:48

  • ★★★★0

    ØL? Og mange af dem? Eller er det omkring "elite"-hadet: De røde eller de blå?

    Gasivodo30-01-17 22:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen