Ole Stephensen er død, 63 år

På tv og i film huskes han især for sin rolle som den godmodige og lidt naive pilot Carlo i Walter og Carlo-duoen.

Hvis man voksede op i 80'erne, kan man muligvis huske de komiske duoer Øb og Bøv og især Walter og Carlo – begge duoer bestående af Jarl Friis-Mikkelsen og Ole Stephensen. Nu er Ole Stephensen pludselig død uden forudgående sygdom. Han blev 63 år.

Udover at medvirke på tv som Walter og Carlo lavede Jarl Friis-Mikkelsen og Ole Stephensen også en række spillefilm baseret på de to figurer – den iltre Walter (Friis-Mikkelsen) og den godmodige og lidt naive pilot Carlo (Stephensen): "Walter og Carlo - op på fars hat ", "Walter og Carlo - yes, det er far" og "Walter & Carlo i Amerika", hvor det endda var lykkedes at få selveste Tony Curtis med ombord.

Derudover lavede de den Morten Korch-inspirerede folkekomedie "Kampen om den røde ko".

Succes som tv-vært og politiske ambitioner

Efter at have lagt skuespillerkarrieren på hylden havde Ole Stephensen stor succes som tv-vært på Eleva2ren sammen med bl.a. Suzanne Bjerrehuus og på Go' Morgen Danmark med Line Baum Danielsen.

Ole Stephensen gik senere ind i politik og blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i Gentofte for De Konservative. Ved sin døde havde han ambitioner om at få en plads i Folketinget.

Ole Stephensen efterlader sig sin hustru og to døtre på 19 og 21 år.

Kommentarer

Ole Stephensen er død, 63 år

 • ★★★★0

  Kan se der blev en del reaktioner i Hvad laver du nu-tråden.

  Jeg associerer nok Ole Stephensen med to ting: "Go' Morgen Danmark" og "Krummernes Jul"

  Jeg har også set komedierne, som omtales, men fik ikke noget særlig forhold til dem og husker i grunden meget lidt af dem. Men jeg var under 10 år, da Krummernes Jul kom på TV2 i 1996, og han var en særdeles hyggelig karakter i den. 

  En skam at han forlod så tidligt og så pludseligt. 

  Riqon 8-02-19 11:11

 • 0

  Eleva2ren!

  Gasivodo 9-02-19 04:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen