Oplev Hans Zimmers filmmusik live i Danmark

Der er lagt i kakkelovnen til en storslået koncert, når tyskerens symfoniorkester blænder op for toner fra bl.a. "Løvernes konge" og "The Dark Knight".

Den tyske komponist Hans Zimmer er blevet verdenskendt på baggrund af sine populære filmscores, og nu får danske fans også muligheden for at høre værkerne blive fremført live.

Zimmers symfoniorkester besøger nemlig Jyske Bank Boxen i Herning næste år. Selvom stjernekomponisten ikke selv er med på scenen, er der nu alligevel lagt op til et brag af en koncert, hvor der vil blive budt på lydbidder fra et væld af store filmhits. Man kan således se frem til genhør med musikken fra bl.a. "Gladiator", "Løvernes konge" og Christopher Nolans "Batman"-trilogi.

"The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration", som er titlen på orkestrets medrivende show, er derudover blevet til under mesterens egen ledelse, og Zimmer har selv været med til nøje at udarbejde koncerterne og deres sammensætning. Det endelige show dirigeres af engelske Gavin Greenaway, der selv har arbejdet på et utal af filmscores.

Overflødighedshornet af filmmusik rammer Jyske Bank Boxen 14. november 2019. Billetterne bliver sat til salg 10. december kl. 10 på billetlugen.dk.

Kommentarer

Oplev Hans Zimmers filmmusik live i Danmark

  • ★★0

    Det er godt nok også en pæn pris, når man tænker på han ikke selv er med.

    Tiany 5-12-18 19:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen