Optagelserne til "Five Nights at Freddy’s"-filmen er endelig gået i gang

Kan du overleve fem nætter på Freddy Fazbear’s Pizza?

I noget nær en menneskealder har rygterne om en "Five Nights at Freddy's"-film floreret. Men sidste år kunne Jason Blum fra Blumhouse Productions bekræfte, at der rent faktisk var en film undervejs. For fans af spilserien er det en længe ventet nyhed, for utallige gange er produktionen gået i stå igen.

Nu er produktionen for alvor kommet op i gear, og optagelserne er netop begyndt. Jason Blum har på Twitter delt et billede fra optagelserne, hvor filmen går under den falske titel "Bad Cupcake".

På rollelisten finder vi blandt andet Matthew Lillard, der især er kendt fra den første "Scream". Han får følgeskab af Josh Hutcherson ("The Hunger Games") og Mary Stuart Masterson.

Læs også: "X"-stjernen Mia Goth: Gysergenren fortjener flere Oscars

Instruktørstolen er blevet besat af Emma Tammi, der tidligere har stået bag et par afsnit at antologiserien "Into the Dark" samt gyserfilmen "The Wind". Derudover vil Jim Henson's Creature Shop stå for at bringe de blodtørstige bamser til live.

"Five Nights at Freddy's" udspiller sig efter lukketid på Freddy Fazbear's Pizzeria – en "børnevenlig" restaurant i stil med Chuck E. Cheese. Dog med den lille hage, at stedets mange animatronics vågner op til dåd efter mørkets frembrud.

Filmen produceres i samarbejde med Blumhouse Productions og spillets skaber, Scott Cawthon, hvor sidstnævnte også har været medforfatter på filmens manuskript. 

Kommentarer

Optagelserne til "Five Nights at Freddy’s"-filmen er endelig gået i gang

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen