Optagelserne til "Indiana Jones 5" slutter om blot én måned

Harrison Fords næste og formentlig sidste svingom med glansrollen som den eventyrlystne arkæolog lander efter planen i biograferne 30. juni 2023.

Den endnu unavngivne femte film i "Indiana Jones"-sagaen er efterhånden blevet udskudt et utal af gange.

Oprindeligt hed premieredatoen 19. juli 2019, men her snart tre år senere har vi ikke engang fået så meget som en teaser-trailer til at stille nysgerrigheden, og den officielle premieredato hedder nu 30. juni 2023.

Læs også: Harrison Ford bliver tilsyneladende gjort yngre med CGI i "Indiana Jones 5"

Ud over pandemien har Harrison Fords skulderskade under optagelserne også forhalet indspilningerne. Men nu kommer filmens instruktør, James Mangold, med godt nyt på Twitter: Optagelserne til Indys nye eventyr slutter om blot én måned.

Plottet et stadig omgærdet af mystik, men rygterne går på, at tidsrejser måske bliver en del af handlingen, og at filmen foregår i 1960'ernes New York.

På rollelisten finder vi ud over Harrison Ford i sin gamle glansrolle blandt andre vores egen Mads Mikkelsen, der har landet en stor skurkerolle. Legendariske John Williams leverer underlægningsmusikken, og når eventyret omsider rammer biograferne i sommeren 2023, vil Harrison Ford for længst være fyldt 80 år.

Kommentarer

Optagelserne til "Indiana Jones 5" slutter om blot én måned

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen