Optagelserne til "Jurassic World: Dominion" genoptages i næste måned

Den tredje "Jurassic World"-film bliver en af de første store Hollywood-produktioner, som blev sat i bero under pandemien, der kommer op i gear igen.

Produktionen af "Jurassic World: Dominion" blev sat på pause for få måneder siden, da coronavirussen tvang adskillige nationer og brancher til at lukke helt ned.

Men i takt med at flere og flere lande får et bedre greb om sygdommen og forsigtigt åbner grænserne igen, så begynder filmindustrien også at vågne op til dåd igen, og "Jurassic World: Dominion"-filmholdet vender tilbage til de legendariske, engelske Pinewood-studier den 6. juli.

Læs også: Jubii! Du kan blive den heldige fan, der bliver spist af en dinosaur i "Jurassic World 3"

England er ellers et af de lande i verden, som er blevet hårdest ramt af coronavirussen, og indrejsende bliver p.t. beordret til at gå i "selvkarantæne" i hele 14 dage efter ankomst. Filmens stjerner, såsom Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, skal altså vente i to uger på et hotelværelse i England, før de kan vende tilbage foran kameraet.

"Jurassic World: Dominion" er ikke den eneste Hollywood-produktion, som netop måtte afbryde optagelser i England på grund af coronavirussen – det samme gjaldt "The Batman", den tredje "Fantastic Beasts"-film samt Disneys "Den lille havfrue"-remake.

Hvis alt går efter planen, så udkommer "Jurassic World: Dominion" i alverdens biografer i juni 2021.

Kommentarer

Optagelserne til "Jurassic World: Dominion" genoptages i næste måned

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen