Optagelserne til den nye "Blade" går i gang i juli 2022

Oscar-vinderen Mahershala Ali overtager rollen som Marvels vilde vampyrjæger fra Wesley Snipes.

Det er snart to år siden, at Marvel Studios annoncerede, at en ny spillefilm om vampyrjægeren Blade er på vej – vel at mærke med den Oscar-belønnede Mahershala Ali ("Green Book", "Alita: Battle Angel") i titelrollen.

Siden da har vi ikke hørt meget nyt om projektet, mens Marvel forleden udgav en slags "supertrailer", der afslørede en masse nye klip fra deres kommende film, men slet ikke nævnte den nye "Blade"-film.

Men en ny rapport på The Hollywood Reporter fastslår altså, at filmen går i produktion i juli 2022. Det var ellers oprindeligt meningen, at kameraerne skulle begynde at rulle allerede i september i år.

Læs også: Taika Waititi: "Thor: Love and Thunder" bliver nok den bedste Marvel-film nogensinde

Marvel er stadig på udkig efter den rette instruktør til det nye "Blade"-projekt, og angiveligt har selskabet udarbejdet en ønskeliste med følgende filmmagere på:

Ryan Coogler ("Black Panther"), Barry Jenkins ("Moonlight"), Stephen Caple Jr. ("Creed II"), J.D. Dillard ("The Outsider"), Regina King ("One Night in Miami") og Shaka King ("Judas and the Black Messiah"). Stacy Osei-Kuffour (HBO's "Watchmen") skriver manuskriptet.

Blade – en retskaffen vampyr, der jager sine artsfæller – blev oprindeligt spillet af Wesley Snipes i tre spillefilm, hvor den første, "Blade" fra 1998, blev et ganske stort hit, som var med til at kickstarte en ny bølge af mere seriøse, succesfulde tegneseriefilm.

Der blev også produceret en kortlivet "Blade"-tv-serie tilbage i 2006, men den nye film vil altså se helt bort fra karakterens tidligere tv- og filmeventyr og således viske tavlen ren. Hvis optagelserne går i gang næste sommer, lander filmen formentlig i biograferne engang i 2023.

Kommentarer

Optagelserne til den nye "Blade" går i gang i juli 2022

 • ★★★★1

  Der vil være langt op til Snipes, kan ikke se Ali kan have samme evner til kampsport, uagtet hvor meget de kan få det trænet. Men ok. Tror faktisk godt en ny genstart kan være tiltrængt. 

  Babo11-05-21 08:03

 • 0

  Men det her blev så en PG13 version? Det har jeg endnu svært ved at forstille mig :/

  the-new-meister11-05-21 09:28

 • ★★★★0

  Men det her blev så en PG13 version? Det har jeg endnu svært ved at forstille mig :/

  tvivler

  Babo11-05-21 09:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen