Originalt cast vender tilbage i Disneys (u)hyggelige "Hocus Pocus 2"

Bette Midler, Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy vender tilbage som drilagtige hekse i opfølgeren til den familievenlige gyser-komedie.

Så er der godt nyt til fans af Disneys Halloween-komedie "Hocus Pocus" fra 1993 om søstrene Sanderson, der efter at være blevet dømt til døden for hekseri i det 17. århundrede pludselig vækkes til live 300 år senere.

Bette Midler, der spillede Winifred Sanderson i originalen, har nu bekræftet, at de tre hovedrolleindehavere vender tilbage i "Hocus Pocus 2".

Læs også: Anne Hathaway er en grum heks i genindspilningen af "The Witches"

Det betyder, at Midler genforenes med sine hekse-søstre Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy, der gentager rollerne som hhv. Sarah og Mary Sanderson. I instruktørstolen finder vi Adam Shankman ("Hairspray"). 

Selvom "Hocus Pocus" ikke ligefrem blev et kæmpehit back in the day, så har filmen med tiden opnået en vis kultstatus – særligt i forbindelse med Halloween. Filmen blev også genudgivet i de amerikanske biografer under pandemien og blev en relativt stor succes ved billetlugerne med en indtjening på knap 30 mio. kroner.

"Hocus Pocus 2" er sat til at udkomme på Disney+, men hvornår vides endnu ikke. Til gengæld ligger originalen bare og venter på at blive (gen)opdaget selvsamme sted.

Kommentarer

Originalt cast vender tilbage i Disneys (u)hyggelige "Hocus Pocus 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen