Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i film om skabelsen af "The Godfather"

De to stjerner fik et tilbud, de ikke kunne afslå...

Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal skal spille hhv. instruktøren Francis Ford Coppola og Paramounts forhenværende studiechef, Robert Evans, i indie-dramaet "Francis and The Godfather", der skildrer tilblivelsen af en af filmhistoriens allerstørste klassikere: "The Godfather" fra 1972.

Barry Levinson ("Rain Man", "Good Morning Vietnam") står bag kameraet på filmen, der fokuserer på gangsterklassikerens kaotiske skabelsesproces bag kulisserne, der blandt andet bød på magtkampe mellem den visionære Coppola og filmselskabet Paramount med Robert Evans i front.

Læs også: "The Godfather"-serie på vej til ny streamingtjeneste

Copploa har selv godkendt projektet og valget af Isaac og Gyllenhaal i hovedrollerne, og Barry Levinson skal nu på jagt efter skuespillere til at portrættere mesterværkets legendariske rollebesætning bestående af stjerner som Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, John Cazale og Talia Shire. 

"The Godfather" endte med at blive et globalt fænomen, der scorede tre Oscar-statuetter ved uddelingen i 1973 – herunder for Bedste film – og Coppolas episke værk kastede to efterfølgere af sig i hhv. 1974 og 1990.

Coppola er lige nu i færd med at arbejde på en ny og restaureret udgave af mafia-sagaens sidste kapitel, "The Godfather Part III", der tilmed skifter titel til "Mario Puzo’s The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone", som efter planen udkommer til december.

Levinsons film er pudsigt nok ikke det eneste kommende Hollywood-projekt om skabelsen af "The Godfather". En ny serie til streamingtjenesten Paramount+ med titlen "The Offer" er også på trapperne.

Kommentarer

Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i film om skabelsen af "The Godfather"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen