Oscar-vinder instruerer spilfilmatiseringen "The Division"

Ubisofts populære computerspil "The Division" er på vej til det store lærred med stjernerne Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain. Filmatiseringen har nu fået Stephen Gaghan ombord som både instruktør og manuskriptforfatter.

Stephen Gaghan har senest instrueret Matthew McConaughey i "Gold", som får premiere i år, men har ellers ikke instrueret en film siden "Syriana" fra 2005. Han har tidligere vundet en Oscar for manuskriptet til Steven Soderberghs "Traffic" og har endda erfaring med at forfatte computerspil, da han var medforfatter på spillet "Call of Duty: Ghosts".

Spillet foregår i New York City efter spredningen af en virus. I spillet er man medlem af Strategic Homeland Division, der har til opgave at genopbygge organisationens operationer i et kriminalitetshærget Manhattan, samtidig med at man undersøger årsagen til udbruddet og bekæmper diverse bander undervejs.      

Tiden må vise, hvorvidt Gaghans meritter som manuskriptforfatter og erfaring med spil kan levere en rigtig succesfuld filmatisering af et computerspil, men han har dog gode forudsætninger med dygtige skuespillere som Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain foran kameraet.      

Kommentarer

Oscar-vinder instruerer spilfilmatiseringen "The Division"

  • ★★★★0

    har endda erfaring med at forfatte computerspil, da han var medforfatter på spillet "Call of Duty: Ghosts".

    Hehe den ville jeg godt nok ikke nævne som positiv :)

    Men ja Selve historien synes jeg virker ganske fin, ide'en hvertfald. Har også set en række kortfilm omkring spillet Ubisoft fik lavet sammen med Corridor Digital gutterne.

    Elwood23-01-17 09:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen