Overvejer Ben Affleck at droppe rollen som Batman?

Først virkede han nedslået ovenpå kritikernes nedsabling af "Batman v Superman: Dawn of Justice"... Så valgte han at forlade instruktørstolen på "The Batman", hvilket han tidligere havde sagt, han kun ville gøre, hvis manuskriptet ikke var godt nok...

Og nu går der tilmed rygter om, at Ben Affleck simpelthen er træt af at spille Batman og ikke har til hensigt at spille nattens rider igen efter premieren på "Justice League" i november.

Adskillige uafhængige (og angiveligt troværdige) kilder har fortalt Collider-journalisten John Campea, at Affleck gerne vil droppe ud af "The Batman" – den kommende solofilm om superhelten. Og hvis det ikke lykkes, så bliver "The Batman" den sidste film med Affleck iført superheltekostumet.

Campea understreger dog, at der er tale om ubekræftede rygter, der naturligvis skal tages med et gran salt. Men ovenpå de ovennævnte episoder er rygterne måske ikke så utroværdige?

Som sagt kan Affleck trods alt opleves som Batman i "Justice League" den 16. november.

Kommentarer

Overvejer Ben Affleck at droppe rollen som Batman?

 • ★★★★2

  Det kører bare godt det her. 

  Babo14-02-17 14:29

 • 2

  Hvis der er sandt, forstår jeg ham godt. DC er retarderet...

  benjamin5114-02-17 14:35

 • ★★★★★★1

  Han blev nok påvirket af sin razzie nominering :-D

  Respekt hvis han springer fra, fordi det er noget lort!

  T. Nielsen14-02-17 14:45

 • ★★★★1

  DC bør holde sig til Animated films, det klare de bedre end Marvel, men ja havde da glædet mig til og se mere til Ben Affleck's Batman, men ja nu må vi se.

  Elwood14-02-17 14:46

 • ★★★★1

  En razzie til på hylden ville sgu også være for meget for enhver skuespiller :) Han har nok bare fået et fornuftigt råd af Clooney i håbet om Affleck lytter efter og ikke synker så dybt, som Clooney gjorde i rollen :)

  Babo14-02-17 14:58

 • ★★★★★★1

  ikke synker så dybt, som Clooney gjorde i rollen :)

  What....Clooney med brystvorter på Bat dragten, what's not to like??? 

  T. Nielsen14-02-17 15:11

 • ★★★★0

  Breaking news. 

  Affleck dropper ud. Nyt cast: 

  Starring Miles Teller as Batman

  Lana Wachowski as Martha Wayne

  Directed by The Wachowskis 

  Babo14-02-17 15:18

 • ★★★★★★0

  Ha ha ha sødt:-)

  T. Nielsen14-02-17 15:18

 • ★★★★0

  Ha ha ha sødt:-)

  Det ville ihvertfald være ret modigt :)

  Babo14-02-17 15:19

 • ★★★★1

  Selvom manden måske nok er glad for rollen og er blevet rost for sin indsats, så kan man da godt forstå, hvis han ikke gider bruge adskillige måneder - hvis ikke år - på en rolle, der ikke giver ham megen "personlig tilfredsstillelse". Især når han tydeligvis har ambitioner om selv at fortælle mange historier gennem karrieren.

  The Insider14-02-17 15:20

 • 0

  I min optik er han en af de bedste til at hoppe i the Bat suit. 

  Ingen tvivl om, at Affleck har den bedste version af Batman ifht. kampsekvenser og hans Bruce Wayne synes jeg også er i toppen. 

  Men men men, hvad kan han gøre når handlingen bare er torske dumt?! En af Batmans facetter som sjældent bliver vist er hans intellektuelle side som åbenbart er visnet med alderen i BvS: "Martha!" -> ahhh know we are best buds... jøsses....

  Anyway, han er sku god i min optik og hvis DC vil dreje Batman i en retning hvor han fyre jokes af så forstår jeg sku godt han smutter tideligt fra festen.

  Dominar Rygel XVI14-02-17 15:30

 • ★★★★★★1

  Jeg synes sgu det ville være synd, hvis Affleck dropper ud. Trods evt. problemer med DC-filmene, er han den bedste live-action Batman til dato.

  Zero Cool14-02-17 15:35

 • ★★★★0

  Jeg håber til gengæld at nyheden holder stik. Der er andre, bedre skuespillere derude til en Wayne/Batman rolle. Affleck var som sagt god i dragten og har kroppen til det, men besidder ganske enkelt ikke kvaliteter til at gøre rollen hverken hans egen eller særlig dyb. Slet ikke på niveau med Bale eller Keaton. 

  Babo14-02-17 15:42

 • 0

  Da det kom frem at han ikke selv skulle instruere, sagde jeg til mig at, at enten droppede de filmen helt eller også dropper Ben Affleck ud. Det er et stort clusterfuck hos DC/WB.

  Jeg er dog glad for Affleck som Bruce Wayne/Batman, som jeg synes har været den bedste i rollen endnu. Ham og Wonder Woman + hendes tema var godt i BvS, men ikke så meget mere end det.

  Superknys14-02-17 16:18

 • ★★★★0

  Jeg så lige "Batman: The Killing Joke" på Netflix i går aftes, og selv om den har taget nogle ret så underlige valg her og der, så syntes jeg faktisk, den var en helt okay film og et værdigt bidrag til arsenalet. Tegneserien er selvfølgelig langt bedre.

  Men altså, hvis de laver mere af den slags, så kan jeg godt vente nogle år, før vi får en passende live action-Batman. Før eller siden må WB jo erklære eksperimentet for mislykket og prøve noget andet. 

  Lars!14-02-17 16:44

 • ★★3

  Som det også bliver nævnt i nyheden skal den her type rygter altid tages med et kæmpe gran salt. Specielt med så ventet en film som "The Batman" vil det til en vis grad altid være umuligt at vide hvad der er op og ned før der er en officiel udmelding.

  Men hvis der er sandhed i rygtet vil jeg da synes at der er en skam for ligesom mange andre finder jeg Ben Affleck virkelig god i rollen. Affleck var et af de få lyspunkter i BvS. Det er vel ekstremt sjældent at en film, som er blevet så udskældt rent kritisk, men så er der alligevel enighed blandt flertallet når det kommer til en specifik ting: Ben Affleck gør det virkelig godt i rollen.

  Men omvendt jeg kan heller ikke bebrejde Affleck for at ville ud af rollen. Han har allerede haft en dårlig erfaring med en superhelterolle før BvS i form af Daredevil og er nok ikke interesseret i at være involveret i endnu en kritikerfiasko. Mener også at have læst at der gik rygter om at WB pressede Affleck til at blive før færdig med "Live by Night" så han kunne fokusere på "The Batman". "Live by Night" blev dårlig modtaget og det er selvfølgelig svært at vide om den ville have været bedre modtaget, hvis han ikke skulle forholde sig til Batman-filmen og det pres der måske, eller måske ikke, kan være fra WBs side. Så må vi heller ikke glemme at Affleck jo nærmest blev bombaderet med Batman spørgsmål under presse-touren for "Live by Night". Så hvis der er sandhed i rygterne om at Ben blev presset til at færdiggøre filmen hurtigere, så kan jeg sgu godt forstå hvis han virkelig ikke føler at han brænder nok for det mere.

  Det ville være en skam, men jeg kan som sagt heller ikke bebrejde ham. Jeg håber dog at vi får en god Batman film med Ben Affleck for det fortjener han sgu. Han har bevist at han kan spille rollen, nu skal han bare have en film der er hans indsats værdig.    

  Essal14-02-17 17:00

 • ★★★★0

  Interessante overvejelser omkring "Live By Night", Essal! Man kan da sagtens forstå, at han gerne vil videre, hvis rollen direkte påvirker hans personlige projekter på dén måde.

  The Insider14-02-17 17:14

 • 0

  (Dobbeltpost)

  Oberst Kurtz14-02-17 22:50

 • 1

  "Men hvis der er sandhed i rygtet vil jeg da synes at der er en skam for ligesom mange andre finder jeg Ben Affleck virkelig god i rollen. Affleck var et af de få lyspunkter i BvS. Det er vel ekstremt sjældent at en film, som er blevet så udskældt rent kritisk, men så er der alligevel enighed blandt flertallet når det kommer til en specifik ting: Ben Affleck gør det virkelig godt i rollen."

  Meget enig her. Især ham og Irons sammen fungerede godt, synes jeg. Giv mig en hel detektivhistorie kun med de to sammen og en skurk i sidste akt, and I'm in! Men en helt grundlæggende ting: Spiller alderen ikke også ret centralt (og naturligt) ind i Afflecks Batman-epoke? Altså der går vel ikke rasende længe før musklerne er for møre til at lave de (i øvrigt pissefede) slåskamp-scener, vi har set ham i, og han gider vel ikke ende som en slo-mo Christian Bale-version i tungt gummi? Måske det alligevel giver helt sig selv, alt efter om den Batman-film reelt kommer der, hvor den er lovet væk.

  Fedt i øvrigt med så meget engagement og tankegods herinde om karakteren, der definerede min film (og tegneserie)barndom! Knase'me hyggeligt!

  Oberst Kurtz14-02-17 22:55

 • ★★★★★★0

  Affleck er 44, hvis en mand som Harrison Ford stadig kan slippe afsted med at lave slagsmålsscener i en alder af 65, som han gjorde i den Indiana Jones der ikke eksisterer og Sly stadig kan lave actionfilm i en alder af 70, så kan Affleck nok godt holde i hvert fald et årti eller halvandet endnu.

  Zero Cool15-02-17 05:44

 • 0

  Bale er i min optik stadig den bedste Wayne/Batman.... 

  PatrickJane15-02-17 05:47

 • ★★★★0

  Kurtz - Bales tempo havde intet at gøre med hans alder. Det var en blanding af den martial art-teknik, de brugte til filmen (KFM fight method) som baserer på effektivitet og så klipperytme, som afgører, hvordan en scene tager sig ud. Man kan jo få alle til at se hurtigere ud, end de i virkeligheden er med diverse filmtricks. Så alderen har vist minimal betydning i denne sammenhæng. 

  Babo15-02-17 09:16

 • 0

  "Man kan jo få alle til at se hurtigere ud, end de i virkeligheden er med diverse filmtricks. Så alderen har vist minimal betydning i denne sammenhæng."

  Hvis alderen har "minimal" betydning, må du kalde mig Roger Moore. Det kommer da fuldstændig an på, hvilken type film, de laver og har tænkt sig at lave. Og skal de fortsætte det høje niveau og tempo som er etableret, så er der da ingen garantier for, han kan klare det +50. Personligt ser jeg gerne, de holder tempoet (i nærkampene) fremover, og det er altså bare noget andet end at svinge en pisk.

  Oberst Kurtz15-02-17 09:38

 • ★★★★★★0

  Der er ret mange eksempler på actionstjener, som stadig rocker film på den anden side af 60. Selvfølgelig dermed ikke sagt, at alle kan holde til det, men altså, der er jo en stor portion filmmagi på spil. Eksempelvis er Affleck jo ikke i stand til eller stærk nok, trods sin imponerende fysik, til at skyde et kabel gennem en mands skulder, hive manden til sig og tæve ham i gulvet.

  Affleck skal jo "bare" være i stand til at bevare sin fysik og se ud som om, at han faktisk er i stand til at slå på tæven, så følger resten med.

  Zero Cool15-02-17 09:53

 • ★★★★0

  44 er virkelig ingen alder, come on. Hvad man kan opnå med kameravinkler og i klipperummet og stuntmænd i bat suits og god gammeldags computergrafik ... tror slet ikke det er et potentielt problem på nogen måde. 

  Lars!15-02-17 10:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen