Palads åbner pop-up virtual reality-biograf

Fra 17. juni kan danskerne opleve en virtual reality-biograf, når Palads åbner landets første pop-up Virtual Reality Cinema. Det bliver en biograf med 25 virtual reality-pladser, hvor gæsterne vælger mellem tre meget forskellige oplevelser. Se ægte horror, hæsblæsende action eller dokumentar. Hver forestilling tager ca. 30-35 minutter og foregår på første sal i Palads.

Virtual Reality Cinema er et helt nyt take på, hvordan man måske vil se film i fremtiden. Gæsterne sidder på stole, der kan dreje, og udstyres med virtual reality-briller og høretelefoner. Dermed får man en helt særlig omsluttende visuel oplevelse, hvor synvinklen og billedet forandrer sig, alt efter hvor der kigges og bevæges. Oplevelsen er interaktiv og leverer både 3D, 360-graders synsfelt og helt tæt lyd.

Jacob Elkær-Hansen, der er salgs- og marketingdirektør i Nordisk Film Biografer, siger i en pressemeddelelse: "Hos Nordisk Film Biografer er vi konstant på udkig efter de bedste filmoplevelser, både de bedste film, men naturligvis også den bedste måde at se dem på. Virtual Reality Cinema udvikler biografoplevelsen og filmmediet, og det vil vi naturligvis prøve, og samtidig vil vi gerne tilbyde oplevelsen til vores gæster."

"Virtual reality er for alvor ved at vinde frem på en række områder, og nu er det også et bud på fremtidens biografoplevelse. Det er en spændende og helt ny måde at gå i biografen på," tilføjer han. 

Pop-up-biografen kan opleves fra 17.-26. juni og laves i samarbejde med Samhoud Media fra Amsterdam. En billet koster 95 kr.

Kommentarer

Palads åbner pop-up virtual reality-biograf

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen