Paolo Sorrentino laver Netflix-filmen "The Hand of God" – muligvis om Maradona

Den nyeste film af manden bag "Den store skønhed" vil muligvis handle om den argentinske fodboldlegende Diego Maradona.

Italienske Paolo Sorrentino er en travl herre. Hans seneste spillefilm var Silvio Berlusconi-biografien "Loro" fra 2018, og på tv-fronten var han senest aktuel med "The New Pope".

Den italienske auteur er også kommet ind i varmen hos Netflix, hvor han senest arbejdede  på streaminggigantens kortfilmsprojekt, "Homemade", og nu skal han lave en ny film for Netflix.

Læs også: "Homemade" – Når en global epidemi rammer filmkunsten

Sorrentinos kommende film får titlen "The Hand of God", og mens plottet ikke er blevet afsløret, formodes det, at titlen refererer til den argentinske fodboldlegende Diego Maradona, som under VM i fodbold i 1986 scorede et mål mod England med hånden – et mål, der dernæst blev døbt "The Hand of God" (på dansk: "Guds hånd").

Paolo Sorrentino har tidligere udtrykt sin begejstring for den kontroversielle fodboldspiller, og som karakter spillede Maradona også en væsentlig rolle i Sorrentinos "Youth" fra 2015.

I et interview med Variety tilbage i 2015 afslørede Sorrentino tilmed, at Maradona indirekte reddede instruktørens liv. Som 16-årig skulle Sorrentino have rejst med sine forældre til et hus i bjergene, men han valgte i stedet at drage til Empoli for at se Maradona spille. Samtidigt brød varmeanlægget i familiens hus sammen, og forældrene døde.

Med "The Hand of God" vender Paolo Sorrentino også tilbage til sin fødeby, Napoli, hvor filmen skal optages. Instruktøren beskriver filmen som en intim og personlig film, og den forventes at lande engang i 2021.

Kommentarer

Paolo Sorrentino laver Netflix-filmen "The Hand of God" – muligvis om Maradona

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen