Paramount-chef: "Star Trek 4" går snart i produktion

Det er stadig planen, at Enterprise atter flyver ind i klodens biografer i december 2023.

Siden den første "Star Trek"-spillefilm, "Star Trek: The Motion Picture", udkom i 1979, har trekkies som regel ventet blot to-tre år på at se en ny "Star Trek"-film i biffen.

Men nu er det altså snart seks år siden, at den seneste (og 13.) af slagsen, "Star Trek Beyond", warpede ind i biografsalene verden over.

Lykkeligvis er det allerede blevet bekræftet, at den næste "Star Trek"-film bliver en direkte fortsættelse til "Star Trek Beyond", og at den forventes at få biografpremiere i december 2023. J.J. Abrams producerer filmen, mens "WandaVision"-bagmanden Matt Shakman sidder i instruktørstolen.

Men efter at filmen var blevet annonceret, kom det frem, at flere af skuespillerne ikke anede, at filmen var på trapperne, og derved blev der prompte sået tvivl om, hvorvidt filmen måske ville blive udskudt, mens skuespillernes respektive kalendere blev gennemtrawlet og koordineret.

Læs også: Chris Pine og Karl Urban glæder sig også til "Star Trek 4" – men kalenderen driller lidt

Men chefen for filmselskabet Paramount, Brian Robbins, beroliger nu "Star Trek"-fans i et interview med Variety.

"Vi er godt i gang med forberedelserne sammen med J.J. Abrams," fastslår Robbins. "Og vi nærmer os startlinjen. Vi er virkelig begejstrede over filmens kreative retning."

Før den unavngivne "Star Trek 4" (som vi ikke kalder "Star Trek 14", da den netop er den 4. film med det yngre Enterprise-crew) udkom, florerede der sejlivede rygter om, at den næste "Star Trek"-film ville omhandle nogle andre karakterer inden for "Star Trek"-universet. Men Robbins forklarer, hvorfor man valgte at hyre Chris Pine og Co. igen:

"Jeg er en researchnørd, og dataen fortæller mig, at publikummet gerne vil se det her cast i den næste film."

Som sagt udkommer den næste "Star Trek"-film efter planen i december 2023. Herunder kan I se Moovy TV's interviews med holdet bag "Star Trek Beyond" – inklusive alle de skuespillere, som snart berejser Mælkevejen nok en gang:

Kommentarer

Paramount-chef: "Star Trek 4" går snart i produktion

  • 1

    Håber det bliver mere Star Trek og mindre action/adventure som de sidste har været...men glæder mig! 

    Goodspeed11-06-22 19:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen