Patrick Wilson skal spille Jason Momoas onde halvbror i "Aquaman"

I den kommende solofilm fra instruktøren James Wan vil Aquaman få følgeskab af sin egen skurkagtige bror i form af skuespilleren Patrick Wilson.

Wilson har nemlig fået rollen som Orm, Arthur Currys halvbror, der er ude efter Atlantis' trone. Karakteren, der også er kendt som Ocean Master, har i tegneserierne altid haft et horn i siden på Aquaman.

Wilson har en lang forhistorie med Aquaman-instruktøren igennem "Nattens dæmoner"- og "Insidious"-filmene. Skuespilleren vender dermed tilbage til superheltegenren efter tidligere at have medvirket i "Watchmen".

Tilbage da Edgar Wright var ombord for at instruere Marvels "Ant-Man", var Wilson efter sigende i forhandlinger om at påtage sig rollen som superskurken Darren Cross – en rolle, der i sidste ende gik til Corey Stoll, da Peyton Reed satte sig i instruktørsædet.

Men nu har Patrick Wilson så landet en helt anden skurkerolle i "Aquaman", som man må vente på lidt tid endnu, da den først har har premiere 26. juli 2018.

Kommentarer

Patrick Wilson skal spille Jason Momoas onde halvbror i "Aquaman"

  • ★★★★★★0

    Ja ja, når man én gang har været med i en superheltefilm, er der en god chance for, at man vender tilbage. Og så er Wilson jo awesome, så tommel op herfra.

    Zero Cool13-12-16 19:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen