Patty Jenkins: Wonder Woman 2 bliver helt anderledes

Instruktøren ønsker, at "Wonder Woman 2" skal føles som en helt ny film.

Når efterfølgeren til "Wonder Woman" rammer biograferne sent i 2019, lover instruktøren Patty Jenkins, at det bliver en "helt anderledes film".

Diana Princes første eventyr på det store lærred endte med at blive en af de bedst indtjenende film i 2017. Derfor ville det være nemt for Jenkins og hendes ledende stjerne, Gal Gadot, bare at kopiere opskriften til film nr. 2. Men det stiller de sig ikke tilfredse med og satser endnu højere.

Der bliver allerede spekuleret i, hvornår "Wonder Woman 2" kommer til at foregå, hvorvidt Chris Pine kunne vende tilbage, og selvfølgelig hvilken af Wonder Womans modstandere der bliver den primære skurk.

I et interview med etcanada.com gjorde Patty Jenkins det klart, at hun ønsker, at efterfølgeren skal føles som en helt ny film på flere måder. "Vi laver faktisk en helt anderledes film med mange af de samme ting, som vi elsker, men filmen er helt dens egen, den er ikke 'Nr. 2' for os. Det er et helt nyt eventyr, som vi er meget heldige at få lov til at lave," udtalte hun.

Jenkins håber også fortsat, at tv's originale Wonder Woman, spillet af Lynda Carter, dukker op i filmen.

"Nu får vi se. Lynda betyder meget for os og har været en fremragende mentor og en kær ven. Vi prøvede hårdt på at få hende med i den første, men det passede ikke med skemalægningen, så hun har altid været en del af vores Wonder Woman-familie. Vi siger ikke noget endnu, men vi prøver i hvert fald alt, hvad vi kan."

Efter planen starter produktionen af "Wonder Woman 2" til sommer.

Kommentarer

Patty Jenkins: Wonder Woman 2 bliver helt anderledes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen