Paul Giamatti får skurkerolle i ny "Star Trek"-serie

Giamatti skal spille over for Holly Hunter i "Star Trek: Starfleet Academy".

Det er blot et par dage siden, at vi her på Moovy kunne rapportere, at den Oscar-nominerede filmstjerne Paul Giamatti ("The Holdovers", "Sideways") skal spille hovedrollen i Eli Roths gyserserie, "Hostel", baseret på horror-filmen af samme navn.

Nu rapporterer Variety så, at Giamatti har sagt ja til endnu en stor tv-rolle – nærmere bestemt skurkerollen i "Star Trek: Starfleet Academy", der, som titlen antyder, udspiller sig på Starfleets akademi i San Francisco, hvor franchisens heroiske officerer (såsom Spock, Kirk og Picard) bliver uddannet.

Giamatti skal bl.a. optræde over for en anden stor filmskuespiller, Holly Hunter ("The Big Sick", "The Piano"), som skal spille Starfleet-akademiets universitetsrektor:

Læs også: Holly Hunter får hovedrollen i ny "Star Trek"-serie

Det er selvsagt en stor nyhed, at et stort navn som Giamatti slutter sig til en af Hollywoods største franchises. Men... har vores hjemmeside her i bitte Danmark monstro spillet en rolle i hyringen af Giamatti?

For godt seks måneder siden interviewede Moovy TV Giamatti om hans Golden Globe-belønnede pragtpræstation i "The Holdovers". Og eftersom vi vidste, at den 57-årige skuespiller netop er en trekkie, der i årevis har drømt om at spille en klingon i "Star Trek", så hjalp vi skuespilleren med at realisere hans drøm, som I kan se i nedenstående klip.

Og "Star Trek"-franchisens hovedproducer, Alex Kurtzman, udtaler i en erklæring: "Nogle gang er man så heldig at opdage, at en af de bedste skuespillere, der lever i dag, også er en kæmpe 'Star Trek'-fan, og vores møde med Paul var sådan et mirakuløst øjeblik for os. Den begejstring, hvormed han dykkede ned i 'Starfleet Academy', overgås kun af vores taknemmelig over, at han slutter sig til vores utrolige skuespillerhold."

Mon vores indslag var med til at åbne Kurtzmans øjne for Giamattis "Star Trek"-passion, efter at det blev omtalt på store amerikanske netmedier som TrekMovie og Screen Rant? Næppe. Men sammenfaldet er selvfølgelig stadig sjovt!

Vi ved endnu ikke, om Giamatti vitterligt skal spille en klingon i "Star Trek: Starfleet Academy", ligesom vi heller ikke ved, hvornår serien får streaming-premiere. Men "Star Trek: Starfleet Academy" (franchisens 12. serie!) går lige straks i optagelse i Toronto, Canada, så 1. sæson udkommer formentlig engang i 2025.

Skål og qapla', Giamatti!

Kommentarer

Paul Giamatti får skurkerolle i ny "Star Trek"-serie

 • 1

  Tilykke

  Kay11-06-24 23:53

 • ★★★★★★1

  Du modtager vel et klækkeligt agenthonorar, fuld fortjent.

  Wayne12-06-24 01:42

 • ★★★★★1

  Jeg vælger at tro på, at det var dit indslag, Johan, der skaffede ham rollen.

  Kruse12-06-24 08:55

 • ★★★★★0

  I er søde, alle sammen! Jeg håber på en dag at tale med ham igen om Star Trek – og så håber jeg naturligvis også, at han får lov til at spille en klingon :D

  The Insider12-06-24 09:00

 • ★★★★★1

  Jeg tænker nu han igen viser sin range som actor, for at bevare et pokerface da Johan spørger ind til Star Trek :)

  Elwood12-06-24 10:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen