"Pig"-instruktøren Michael Sarnoski laver den næste "A Quiet Place"-film

Ovenpå sin ekstremt succesfulde debutfilm med Nicolas Cage skal "Pig"-bagmanden lave det næste kapitel inden for den succesfulde horror-franchise.

Blot få år efter biografpremieren på gyser-hittet "A Quiet Place" har filmen allerede udviklet sig til en vaskeægte franchise. John Krasinskis spændingsfilm skildrer en skræmmende fremtid, hvor bestialske monstre dræber alt, der laver den mindste lyd.

Sidste år fik vi omsider den corona-udskudte "A Quiet Place 2", en 3'er er angiveligt på vej, og både et "A Quiet Place"-videospil og en spin-off-film er også på tegnebrættet. Jamen dog.

Og netop det sidstnævnte projekt mistede for nylig sin instruktør, da "Take Shelter"-instruktøren Jeff Nichols droppede ud for i stedet at fokusere sine kræfter på et gådefuldt science fiction-projekt for Paramount Pictures. Men nu har filmselskabet omsider udpeget Nichols' arvtager.

Se også: MOOVY TV TIL BLODIG FORPREMIERE PÅ "A QUIET PLACE"!

Deadline rapporterer, at Michael Sarnoski nu har sat sig til rette i instruktørstolen på den kommende "A Quiet Place"-spin-off.

Sarnoski debuterede sidste år med det dybfølte, kritikerroste drama "Pig", hvori Nicolas Cage spiller en tidligere mesterkok, som leder efter sin stjålne trøffelgris. Moovy TV interviewede for nylig Sarnoski om hans blændende debutfilm, som udkommer i de danske biografer den 17. februar – interviewet kan også ses her på siden deromkring.

Sarnoski får også lov til at skrive manuskriptet til den stadig unavngivne "A Quice Place"-spin-off, men det er uvist, om Sarnoski tager udgangspunkt i det arbejde, Nichols allerede har lavet på projektet.

Vi ved heller ikke, om nogen af de forrige films skuespillere dukker op i spin-offen, men Paramount håber angiveligt på, at Sarnoskis film for alvor kan etablere "A Quiet Place" som et stort filmunivers, der kan bygges videre på.

Kommentarer

"Pig"-instruktøren Michael Sarnoski laver den næste "A Quiet Place"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen