Pixar annoncerer den originale fantasy-film "Onward"

Animationsfilmen får originale stemmer af stjerner som Chris Pratt, Tom Holland og Octavia Spencer.

Næste år kommer Pixars meget ventede "Toy Story 4", der fortsætter historien om Woody, Buzz og alt det andet fantastiske legetøj.

Nu har det prisvindende animationsstudie så løftet sløret for det efterfølgende projekt, der skal ramme biograferne i 2020, og som bærer titlen "Onward".

Publikum får dermed en ny, original film fra Pixar – efter en del år præget af fortsættelser som "Find Dory", "Biler 3", "De utrolige 2" og altså også den kommende "Toy Story 4".

Der er endnu ikke sluppet meget ud om den nye animationsfilms plot, men "Onward" finder sted i et fantasy-univers i et forstadsmiljø. Her møder vi to alfebrødre i teenagealderen, som begiver sig ud på en eventyrlig søgen for at få opklaret mysteriet om, hvorvidt der stadig findes en smule magi derude...

"Onward" instrueres af Dan Scanlon ("Monsters University"), og værket er inspireret af filmmagerens forhold til sin egen bror. Blandt de amerikanske stemmeskuespillere finder man Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus og Octavia Spencer.

Filmen får dansk biografpremiere 5. marts 2020.

Inden da kan vi glæde os over, at "Toy Story 4" rammer de danske biografer 29. august 2019.

Kommentarer

Pixar annoncerer den originale fantasy-film "Onward"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen